Tuesday, January 26, 2016

:: Xjadi Nak Tamak2 ::

Ade one day tuh kite tingin sgt nak makan burger king..tingin lagi..asyik2 tingin je kan..nak buat camno..ngandung ngan tingin berpisah tiada..kihkihkih..kalau burger king ade lg kat petronas tepi highway mrr2 tuh dh lama dh kite gie..nie bile dh xde, yg paling dekat pun kat wangsa maju, terpaksa la tunggu somi aiii balik keje..tsk tsk tsk..

Dari umah dh terbayang mushroom burger..nyumssss..tp at the same time kite nak jugak whopper burger..my feveret dulu kini dan selamanya..hiks..dedua nak..dh siap pikir, amek set whopper burger pastu ala carte mushroom burger..haaaa ko, xker tamak tuh..

Somi kite balik keje, pas isyak gitu, gie burger king wangsa maju..smp sana ikutkan hati nak order mcm mana yg diplan..sekali pikir2 balik, ishh xyah la..ape tamak nau..huahuahua..

Sudahnye,
Order whopper jer..

Sebab whopper kan feveret aiii..kang kalau xorder, order yg lain kang, mau kene patah balik burger king sebab takut terbayang2..getis sgttt tauuu..

8 comments:

  1. oh dh tkde ek yg tepi highway tu...kita pn lama tk mkn burger king sejak yg kt klcc tutup...aritu br mkn ms surprise busday bff...amik whooper juga

    ReplyDelete
  2. Akk pun suka sgt burger dkt burger king...sedap...mcd akk kureng skt

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan burger king.. sedap yer? boleh try.. selalu mkn kat mcd & kfc jer.. latest try kat texas chicken :)

    ReplyDelete
  4. Burger King pulak dah kalau Falsya ni ada aje yg diinginkan:)
    Puas betul baby makan sebab mummy nak semuanya dapat.

    ReplyDelete
  5. ha a br perasan burger king kt mrr2 tu dh xde..dh ganti starbuck kan...padahal selalu prgi starbuck tu...keekekekeke

    ReplyDelete
  6. Kalau beli dua2, nanti boleh rasa yang satu lagi.. ;)

    ReplyDelete
  7. tak pernah try lagi..harus cuba nie!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...