Monday, January 11, 2016

:: Nak Dekat Bersalin Baru Dapat Merasa ::

"U semua bende nak teringin..xde bende yg xteringin"..

Muahahahahhahaha..

Somi kite duk perli2..dah tuh nak buat mcm mana..ade jugak makanan yg kite teringin tp xde la smp air liur xberhenti mengalir..kirenye smp takat teringin jer..kalau ade, ade la..xde pun xpe..tp kalau bende yg kite tingin sangat sangat baru kite akan duk berzikir kat tinge somi kite setiap hari..kihkihkih..

Ade sorang kawan somi kite, kawan die satu taman la duk menjual sandwich..kite kengkadang ade jugak la bukak fb somi kite..tgk bukannye utk checking, tp saje je bile dh boring tgk sendri punye fb..dari start ngandung, setiap kali nmpk sandwich yg kawan die jual tuh mesti macam, "ishhh, sedapnyeeee"..

Asyik la duk mintak tlg somi kite orderkan..

Somi, "U la order..i xtau ape yg u nak..kan ade byk menu die..u order jer pakai fb i..u kan admin i punye fb"..

Admin fb lagik..perli ke pe tuh..tau x, smpkan somi kite penah suruh kite replykan kat setiap org yg wish birthday die..boleh gitu..kemain paksa sbb die kate selagi kite xtlg die, selagi tuh die segan nak like or comment kat sape2..die kate die bizi xsempat nak reply semua..mmg xlah kite nak buat..

Isteri, "U la reply..kang kalau i reply akan ade emoticon "love struck" dekat each and every post kang..kalau u bizi sgt, u just like je la"..

Somi, "jgn la smp letak itu..ishhh domok nie"..

Hahahahaha..ehhh terlari cite pulak..

Okayh, so last week mcm nak sgt try sandwich kawan somi kite..kite siap usha IG kawan die tuh..tgk2 menu pastu bile dh jmp siap screenshot lagi..pastu kite send kat somi kite gambau tuh..

Isteri, "Domok, sedapnye sandwich nie..tlg orderkan utk i boleh..kalau xboleh xpe la i order sendri..i pikir sebab kawan u senang skit u nak communicate ngan die..xde la meleret2"..

Somi, "okayh"..

Alaaaa "okayh" jer ker..pastu xlama tuh kite reply lagi..

Isteri, "mcm xikhlas jer nie..xpe la i order sendri"..

Somi, "okayh dh order dh..sabtu pagi die anto"..

Yeayyyyyy..so sabtu pagi, turun dari bilik tgk dh ade kat dapur..wat air kopi utk kite, nescafe utk somi kite, ape tunggu lagi..santap laaaaaa..kihkihkih..
jgn terkejut tau..sebenarnye somi kite order 2 set..tp ade 4 packaging kat situ..sebabnye, satu packaging tuh sebelah roti je..so kalau 2 set, ade 4 packaging la kat situ..nmpk mcm besau kan..size roti biasa tuh jer..

Kite ordered "Eggstatic Double Trouble"..
nampak x nampak x???..tempting kan tempting kan..
after one bite..gabungan beef bacon, telur, bayam, and chicken ham..

Seriously sedappppp!!!!..lawan pulak ngan kopi o..sedapppppppp!!!..

Kalau sape2 yg terliur, nak order boleh la visit IG @sohosandwich..tp part delivery kite xberani nak jamin la..itu u'olls kene tanye sendri..sebab kite rase ade certain2 tmpt je yg die deliver..part delivery kat kite sabtu pagi tuh xde masalah sebab kate pun setaman kan..so kawan somi kite anto dpn umah..tp kalau luar dari sri gombak, im not really sure...itu kene tanye tuan sandwich..hehehe..

Dah dpt merasa jadik laaaa...walaupun lambat kan..hikhikhik.....

10 comments:

  1. hoiii dah kenapa buat ahkak mengidam jugakkkk...arghh..

    ReplyDelete
  2. wah..sedapnya...nasib baiklah x duduk 1 taman ngan akk...klu x...hari² order..hahaha

    ReplyDelete
  3. tetiba rasa nak datang hari Sabtu dekat rumah Sya semata-mata nak rasa sandwich tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. menarik nmpk..lpr plak..jp nk tgk ig tu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... dpat juga akhirnya
    Dah memacam yg dihajati dah dpt kalau baby nak keluar boleh senyum puas hihi..

    ReplyDelete
  6. dapnya sandwich.. kalau dulu ckp je sandwich mst inti sardin skrg dah mcm2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...