Monday, January 2, 2012

:: Hang Out With Mok Mok's BFFs ::

2 weeks back member2 rapat mok mok ajak gie minum..asalnye Starbucks kat The Curve..tp sudah pindah kat Starbucks Ikano..agaknye sbb kat The Curve tuh ramai sgt org kut..mak okayh aje..hehe..tp before ke sana siap shopping dulu..xbudget pun..mata nie xleh tgk la word SALE..masuk2 je terus nmpk yg cantek n kene pulak discount gile2..apalagi,borong la..hehe..pastu masuk Ikano turn mok mok lak sbb die nak crk short..

After shopping, baru gie kat member2 mok mok..but before tuh sementara mok mok queue nak bayo,mak gie la beli Tacos kat tepi tuh sbb mok mok nie gile Tacos..time tuh gie sorang je..alih2 bile nak bayo,org tuh bg signal mcm xyah bayo..sbb die x punch pun harga Tacos tuh..pastu sengeh2..tp die xleh nak beria sgt ckp sbb ade customer kat dpn..mak pun mcm x sedap la..berdiri je kat tuh..pastu die bg signal lg..alih2 tgk mak nie x bergerak gie mana2,die pun punch la harga..hahaha..kalau x dpt makan free tacos..dulu2 bile gie Starbucks selalu dpt Starbucks free..byk kali tau u'olls..semua tuh kes nak ngorat..n of course la lelaki yg bg..kalau pmpn ape jadahnye nak bg free..lesbo ke pe ntah..hehehe..then bile dh bg air free,dtg kat table mintak no tepon..mak bagi la tp no tepon yg salah..xpun bg no tepon bf time tuh..hahaha..

Then lepak2 la ngan BFFs mok mok..then malam skit kiteorg gerak gie William sbb masing2 dh lapo..dulu xsuke tau gie William sbb kotor..ngan bau,ngan lipas tikus..x paham nape org still lagi gie sanan gile nak makan kat sana..dulu selalu gie kat Murni,adik pada William nieh..hehe..tp skang nie mmg dh okayh sbb semenggah byk la tmpt baru nie..heehehe..
zura n man..daddy  mummy to be..3rd child..;)

ably n shafa..also daddy n mummy to be..1st child..
Honeydew..xkow sbb order gelas besau..tawoo..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...