Thursday, January 26, 2012

:: Sape nak beli anak Tudung? ::

Jual jual jual!!!!..murah murah murah!!..sape nak beli anak tudung?!!!..murah je..5hengget je satu..hahahaha..dh seminggu baru sedar rupenye ade anak tudung kat belakang seat kete mok mok..semalam la..tgh jalan2 ngan mok mok tertoleh kat belakang..tetibe nmpk kain yg macam ala2 tiub kat seat..angkat pastu tanye mok mok 

Aiii : sape punye nie?..
Mok mok : mana i tau..u punye la kut..kan tiub u tuh..
Aiii : slim gile pinggang i boleh masuk kecik mcm gini..nie bkn tiub la sayang..nie anak tudung..
Mok mok : ntah..mana la i nak tau anak tudung ke tiub ke..
i tgk mcm tiub jer..u punye la..sape lagi..
Aii : dh tentu la i free hair..mana la nak dtg anak tudung nieh..
awek pakai tudung mana u bwk nieh?..
Mok mok : alaaaa,kantoi sudah..mlm2 pas keje i wat keje lain..
so kantoi la nie..hahaha..
Aiii : xbgtau pun wat keje malam..boleh i jadi manager u..
bengong la u nieh..hahahaha..
Mok mok : u la bengong..hahaha..

Then wassup wassup kat group yg ade all my gurlfriends..upload gambo pastu tanye sape punye..tetibe ade yg menyahut.."AAAAAKKKUUUUUUUUU"..hahahhahaa..rupe2nye si mek diah punye..seminggu lebih dh kut dlm kete..time tuh gie jmp ustaz nak berubat..kan masing2 pakai tudung..dh settled je masing2 tudung ntah ke mana..tuh yg tertinggal tuh..bikin suspen je diah nieh..

belanja benang terkeluar skit..hahaha..


18 comments:

  1. @Nana spende lagik..kalau spende dh boleh berentap dh aku ngan wan..hahahaha..

    ReplyDelete
  2. kalo spenda dah beradu lengan dah...kakakakakkakak....deah mmg benggong macam kawan2 dier gak...akkakak

    ReplyDelete
  3. @syawalsimpsons bkn takat beradu lengan dh sue..smp ke kaki pun nak beradu gak..hahaha..diah je bengong..kengkwn yg lain waras..hahaha..

    ReplyDelete
  4. hahahaa cuak suspen je kan
    deah membuat onar
    hahaa

    ReplyDelete
  5. @SyaNa itu la pasal..diah nie nak kene nieh..hahaha..

    ReplyDelete
  6. hahahhaha aku nak gelak sbb sama kes mcm aku..tpi selendang mak dia... abis kna bahan aku hahahahaha

    siap ada gmbar mak dia yang pakai selendang letak kat bahu tu balik kenduri

    p/s; tapi time tu masa tunang la

    ReplyDelete
  7. @amiey lee hahaha..mule2 tuh mesti mcm musykil kan sape punye..bile dh tau mesti termalu sendri..wahahaha..

    ReplyDelete
  8. bahaya juga bila brg perempuan tidak dikenali tertinggal di dalam kereta..boleh buat musykil.


    salam kenalan..datang dari bloglist intanberlian

    ReplyDelete
  9. @Mama Ema mmg bahaya..tp time ckp2 ngan hubby tuh dh terpikir member punye..hehe..

    ReplyDelete
  10. hahaahaa apalah diah ni... kelakar tol la... nasib ngaku... hihiii

    ReplyDelete
  11. patot la smgu aku cr nk pakai xjumpe..aku pk mane la pulak cicir..kot2 sidai..terbang ditiup hangin..hangin 1 badan..pening mak...hahahahah

    ReplyDelete
  12. nasib baik inner je yang tertinggal. kalau benda lain? hahahaha...

    ReplyDelete
  13. @IntaNBerliaN itu la..nasib baik mengaku..kalau x hati musykil jer..hahaa..

    ReplyDelete
  14. @~diAhOntHeblOg~ abis tuh yg aku nie pening duk mikir sape punye lagi la..diah diah..kasik wa suspen jer..

    ReplyDelete
  15. @anisalya kalau bende lain boleh bwk berentap tuh ngan hubby..hahaha..

    ReplyDelete
  16. kal aku dh sah2 bergusti ngan izhar... hahahha

    ReplyDelete
  17. @watyz hahaha..aku hampir2 tp tetibe teringat diah..haha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...