Monday, January 16, 2012

:: The SIM ::

The SIM nie game sebenarnye..game nie seriously "haunted"..kalau ade yg penah main game nie mesti tau kenapa..hehe..ye la ye la..nak bgtau la nie nape "haunted"..bkn la "haunted" sbb game nieh berhantu betul2..more to mcm once u dh start main,hard utk u stop..mcm ralit je..kalau nak benti tuh mcm ade je menghalang..haha..i'm not really into game sebenarnye..kalau nak main game pun memilih gak la..hahaa..tp semua of course yg senang2 je la..malas nak pikir2..

Dulu2 lagi dh penah dgr pasal game The SIM nieh tp mcm x terpikir n xterniat pun nak main..tp bile tgk mok mok main game nieh kan mcm nak gak try..best sgt ker smp bini sendri pun leh lupe..hahahaa..sekali betul laaa..skang nie terus jd rampasan kuasa pulak..game The SIM mok mok,mak yg kongker..bile mok mok nak main game tuh,mak bwk larik ipad..hahahaha..chian mok mok!!..

The Sims

Game nie kire set kan life utk semua SIMS nieh..mcm mana nak dptkan duit..kalau cukup time bg makan,suruh gie tido,suruh gie mandi,suruh die berborak2,tgk tv,gie keje,built-kan umah utk dieorg,masukkan furniture la ape la..kire semua bende dlm life nie kite kene aturkan lah..ngada2 kan game nie..tp mak layansssss jerssss..hahahahaa..

12 comments:

  1. @syawalsimpsonsmari lah sue..kite main game nie sama2..ehehe..

    ReplyDelete
  2. wah.. mcm best game ni.. dulu sblm kenai blog, sy layan gak main game tp dah kenal blog.. boo layan...hahhah

    ReplyDelete
  3. @IntaNBerliaN game nie wat ralit..sbb kite kene arrange kat utk dieorg semua bende..tu yg smp berebut ngan hubby..hehe..kite main nie smbl2 wat blog..pc kanan,ipad kiri..betul2 multi-tasking..haahaha..

    ReplyDelete
  4. aku nye da smpai terkecing2 dlm selua sbb xlayan die..hahahaha

    ReplyDelete
  5. @~diAhOntHeblOg~ hahaha..gile kejam..

    aku semlm main smp dh berbau2 aku x bg mandi..hahaha..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak main game apa2 pun..btw,slm perkenalan http://lagakpendita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @WILAYAH C.T.M try la start balik main game nie..confirm xleh nak lepaskan..hehe..

    ReplyDelete
  8. aku tak reti main game ni sorry la xlayan game hahaaa

    ReplyDelete
  9. @Nana sekali ko dh tau main kompom ko ngadap...

    ReplyDelete
  10. @watyz kat dlm FB pun ade la waty..yg kat ipad tuh main smbl baring atas katil..hahhaa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...