Monday, January 30, 2012

:: BeBear ::

BeBear nie same age ngan relation between me n mok mok..1 years 11 months 13 days..dpt bebear nie time Valentine's Day 2010..bkn mok mok yg bg la tp..mmg restaurant itself yg sediakan bebear nieh utk couples yg dtg dinner sana time Valentine's Day tuh..mok mok ajak gie dinner..time tuh xde ape2 lg..dinner kat TATTOO Ampang..patutnye die nak approached time kat restaurant tuh tp sbb nervous2,terus xjadi..some more keliling table ramai org,itu yg wat mok mok lg nervous tuh..end up ckp dlm kete je bile otw nak balik..kesian mok mok nervous teruk gile time tuh..dh mcm bdk2 sekolah baru first time nak ajak declare jer..hahaha..

Don't get use wrong okayh..before nie ade entry kenapa mok mok pilih Valentine's Day..for those yg xtau mak ulang la lagi sekali okayh..mok mok nie kan,he's very bad with numbers n dates..he have this one disease called "memory lost when it comes to numbers n dates"..wahahaha..mmg die susah nak ingat tau..sbb tuh mok mok pilih date tuh sbb senang utk die memorize..padahal kiteorg x celebrate pun ari2 mcm Valentine's Day nie..mesti nnt ade je mulut2 longkang yg ckp,mcm la xde hari lain nak pilih kut ye pun selalu lupe..ye ye saya tau..sbb itu je occasion yg paling dekat..itu pun a week before,mok mok dh siap practise dh dpn cermin..lg lama tunggu lg suffer..heheheehe..

6 comments:

  1. aku demand ckit x bg bear2 ni sume. dia bg aku cincin... hahahaha cincin silver jek... :P

    ReplyDelete
  2. @watyz gile xnak kalah..hahahahaha..xpe la..aku suke bebear..comel..mcm aku x bebear tuh?..hahaha..

    ReplyDelete
  3. ble tahan la... ade iras2 ckit. hahahhaa

    ReplyDelete
  4. @watyz terserlah ketidak ikhlasan di taipan jari ko..hahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...