Friday, January 6, 2012

:: Owh..hehehe.. ::

Sungguh x sangka mak ade peminat u'olls..hahahaa..kecoh dan poyo je kan..yang ado..haha..saje2 je laaa..dh xde idea nak tulis entry ape..so tetibe je teringat pasal adik Nurul Shafura Che Pura nie after makan sup kat dorai..adik nie opismate nana keding kat Kraftangan..sorry ye yang,akak xtau nama panggilan manja awak ape..so akak letak nama FB awak..hehe..sbb pasal kes Sup Dorai la nie puncanye..

Adik Nurul Shafura Che Pura ade wat status kat FB pasal teringin nak makan Sup Kambing pas baca mak punye entry kat blog..nana mia plak leh tagged nama mak kat situ..so biasa lah,mak nie kan joyah..mulenye xnak sahut sbb xtau status sape..kang owner status marah kang mak jadi sentap plak canner..haha..tp sbb jari nie gatal nk menekan keyboard n kepala plak dh pikir nak nyahut ape, so end up tersahut jugak..hahaaha..bile tersahut, adik Nurul Shafura Che Pura pun teradd mak..hehe..

Rase serba-salah plak bile tau adik Nurul Shafura Che Pura nie preggy mummy..ye la,pasal entry makan tuh dh jd teringin..tp nasib baik la x teringin makanan kat Penang or Ipoh tuh yang,kalau x nnt hubby u terjah aiii nape letak entry pasal makan luar dr KL..terpaksa la mak pakai spek itam jwb "No Comment No Comment"..ahahaha..gurau2 jer..semlm tanye gak nana keding,dpt x Nurul Shafura Che Pura makan sup kambing tuh..sekali nana keding kate xdapek..dapek makan mee bandung je..aloh aloh..kesiannye..xpe2..nnt heret kak Nurafliana Zulkafli  tuh gie beli Sup Kambing kayh..hehe.
nie la status teringin sup kambing tuh..hehe..
ingatkan xde yg bace blog yg ntah ape2 merepek meraban nie..hehehe..
 

8 comments:

  1. hihii entry falsya best.. sempoi cam diah gak..hihii

    ReplyDelete
  2. ahhh terasa diri ini terfemes sekejap hahahah..tq kak..dah dapat da sup kambing mbekk makan dengan nasi lemak memang terbaik..hambekk pukul 11 malam kita heret laki kita g makan sup tehehhehe sebaik muka kesian kta buat menjadi ehheeh..

    ReplyDelete
  3. waahhaa..ooo so skang nie mute ate tenyum la sbb dpt mkn sup mbek mbek..hehehe..

    ReplyDelete
  4. haruslah uolls..lepas ni nk g ipoh lak makan nasi ganja erkkk..hehehhe

    ReplyDelete
  5. @shafura kalau dieorg semua on kire ok la tuh..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...