Friday, January 13, 2012

:: Suke Inteprem ::

Mak mmg suke inteprem masuk gambo org..haha..smpkan my pakcu bengang gile..sama dgn je ngan my brother in law..kalau my BIL tetibe nak snap gambo mesti xnak amek gambo mak tau..padahal dh siap posing dh..kalau nmpk mak tgh posing mesti dan2 tuh alihkan camera kat tmpt lain..hahaha..pakcu lak kat belakang boleh jerit2,

"jgn snap gambo makcik tuh!!..dh byk dh gambo die dlm kamera..asyik muke die,muke die,muke die..n just imagine brape byk gambo nak kene crop pasal die inteprem"...wahahahahaa..

Relaks la pakcu..nak wat canner kalau xleh tgk camera..allergic..hahaha..

My gurlfriends pulak dh biasa so relakan jer.hahaha..

asalnye org yg amek gambo nie nak candid tp xjd..hahaha..
sambil lalu je tuh sempat lg nak inteprem..
ado laie..hahaha..
tgk..punye la nak inteprem smp muke jd mcm tuh..muahaha..

10 comments:

  1. haah ko memang
    pantang je sua kamera
    tindakan refleks tros hehhee

    ReplyDelete
  2. penyakit ko ni makin teruk aku rasa...hehehhe

    ReplyDelete
  3. alamak sya..leh geng la ngan sue..ke mana saja..suraya pasti ada kakakakkakakakakak

    ReplyDelete
  4. @Nana wahahaha..mcm la ko xkenal aku weh..;p

    ReplyDelete
  5. Heeee, kalau dah addict dengan kamera tu xupaya la..

    Bukan pe, diorang tu jeles ar tu muka diorang takde ;)

    ReplyDelete
  6. @watyz aku pun rase mcm tuhgak la waty..hahaha..xleh nak dibendung dh..;)

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons alamak sue..sama la kite..nnt kalau bertemu mau berebut camera nieh..hahaha..

    ReplyDelete
  8. @Myra Jay hahaha..itu la pasal..xleh nak wat ape..pantang camera fokus,automatic je jd..hehe..

    ReplyDelete
  9. riang gembira enterprem kat gambar org....dah mcm apa ..hehehehe ...ceria ceria la selalu yer falsya....

    ReplyDelete
  10. @Cik FaRiZaM hehehe..mmg sape2 nak amek gambo kene berjaga2..hehee..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...