Tuesday, January 3, 2012

:: Cekci la Bok ::

Bok nie my niece..my sister punye anak yg bongsu..bok nie nama die Hana Kaleesya tp kiteorg panggil die Aleesya..umur bok baru 2 thn..bok nie perangai lain dr kakak n abang die..garang tau bok nie..jgn main2..gangster paradise nieh..hahahaa..yg jadi mangsa abg die..abg die nie cenggeng skit..selalu kene buli ngan bok..tp gangster2 bok nie kan,die kuat betul merajuk..tp die punye merajuk mmg bahaya tau..kalau die nak satu bende tuh n x dpt,or kene marah ke ape ker,die terus hentak muke or kepala kat mana tmpt yg dekat ngan die..kalau kat kerusi,kerusi la..kalau kat lantai,lantai la tmpt die hentak kepala die..penah sekali kat dinding..sbb gaduh ngan abg die pasal Galaxy Tab..smp lebam dahi..adooiiii..pastu nangis sbb sakit..tp kejap je..pujuk2 dh okayh dh..paling ganas bok buat bile die marah,die campak gelas kaca kat sliding door..pecah abis..sekali ngan cookie jar kat tepi sliding door tuh pun pecah..nasib baik sliding door x pecah sekali..baru 2 thn tuh..adehhhh..

Penah sekali bok kene marah ngan nenek die,which is my mak la kan..bok kat luar,mak kat dapur tgh cuci pinggan..pastu bok marah nenek sbb die kene marah..die berlari dr dpn ke dapur,boleh x die gigit bontot nenek die..pastu die lari..ya ALLAH..dgr pun xleh nak marah..bok bok..ade je bende wat..

2 hari lepas my sister BBM gambo bok pakai swimming suite..geram je..rase mcm nak gigit..bdn die dh la semangat.. ketak2 tau..berlapis2 lemak..hahahaa..
cekci la bok nieh..
tgk tu bontot die..gigit kang baru tau..

Bok skang nie dh pandai main i-pad..pandai pulak tuh slide2 kan page..siap boleh bukak game sendri lg..kalau xnk game tuh siap tau mana button nak tekan yg boleh pegi kat main screen..kalau die dh pegang i-pad mmg sape2 pun xleh pegang..abg die nak dekat pun ditolaknye abg die tuh..

4 comments:

  1. bok2...ape ke hey nye yob..asyik ngamuk je kejenye..

    ReplyDelete
  2. @~diAhOntHeblOg~ die mmg kuat mengamuk la..tp bile die mengamuk nmpk comel..hahaha..

    ReplyDelete
  3. hihii budak2 pakai gini comel je.. hihii

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaN comel kan..sbb bdk2 lg..kalau dh besau pakai mcm nie mmg kene tgn jer..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...