Friday, January 13, 2012

:: Goli Tiak Den ::

Kalau korang tau perangai seseorg tuh kan..pastu bile dpt tau yg die mention yg die nie baik la,sopan-santun la,lemah-lembut la,solehah la..ape segala yg baik2 la..mcm xpenah wat dosa besar ke ape..padahal korang tau ape yg die penah wat n perangai die mcm mana kan,rase geli x tiak?..wahahahahha..mak xtau la u'olls mcm mana kan..tp kalau mak la rase mcm ape je minah/mamat tuh..duk agung2kan diri sendri padahal org sekeliling tau die mcm mana..

Xpe la nok,janji ko bahagia sudey..xkose mak tau bile dpt tau bende2 mcm nie..wahahahahahaha..

Hanye org sekeliling yg boleh menilai kite..sbb kalau kite nilai diri sendri mmg semua yg baik2 jer la kan..hahahaha..

Mak redho bile gurlfriend2 mak n kawan2 mak n mok mok panggil aii gedik (ramainye)..padahal ai baik tau..sopan-santun jer..lemah-lembut,berbudi-pekerti..ngeeeeeeee..





*Larikkkkkkkkkkkkkk*

4 comments:

  1. sabo2.. ni awat plak hot2 in the evening day ni dear...

    aduyai ..

    ReplyDelete
  2. @fazilzura hahahaha..mana ade hot zura..tp mcm jelek ngan sesetgh perangai org..;)

    ReplyDelete
  3. wahahaha..redho je le kedegikan itu...pdn muke kena tinggal pg td!!

    ReplyDelete
  4. @~diAhOntHeblOg~ korang la bengong..aku dh mention dh kt fb laki aku bg gie tp ngan satu syarat kene cuci baju before kuar..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...