Thursday, January 5, 2012

:: Tijah Lahai Tijah ::

Korang penah x baca surat yg ter-sgt-lah bengong nye..dulu baca time kat opis Proton..time tuh mmg tgh stress gile2 punye..ngan event la,keje lain lg yg tertangguh sbb busy event..muke pun ketat je time tuh xde nak senyum2..pastu ade sorang salesman nie..xhengat sape la sbb ramai sgt..hehehe..tetibe tgh2 stress tuh die suruh masuk email..malas nak argue,mak pun log in la email..salesman tuh suruh baca,bile baca je terus tergelak bagai org gile..akak2 admin lain pun pelik..dieorg pun join venture baca skali..sekali semua gelak nak pecah perut..gile broken ayat die..jenis karang ayat pastu translate kat translator..hehe..

Kalau dh penah baca mesti dh mcm xde bende la sbb dh tau..tp kalau yg xpenah baca mesti senyum2 sorang2 tetibe..hehehe..

So layan la letter bengong nie..mana tau letter nie boleh kurangkan stress korang bekerja..
*HAPPY READING*


8 comments:

  1. okayh!!!! fine..i know i correct..i don speak lie..hahahahahahh

    ReplyDelete
  2. @~diAhOntHeblOg~ u don't talk-talk big..i punch stomach u new know..

    wahahaha..gile translate..

    ReplyDelete
  3. aik..u think i scary? little even i not scary...u know..hahahah..ape tunggang langgang ni,,.

    ReplyDelete
  4. @~diAhOntHeblOg~ have i care??..u talk like u big very la..i also not scary..u know not?..

    ReplyDelete
  5. @fazilzurahacoooooo..why u don't know..Itu broken english la zura..try la translatekan ayat2 surat tuh..hehe..

    ReplyDelete
  6. sengal!! lost my sleepy u no??? hahhaha main ntam je ayat aku ni...

    ReplyDelete
  7. @watyz wahaha..waty,kalau ikut ayat minah nie bkn mcm tuh "lost sleepy i,know no?"..hahahaha..gile broken seyh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...