Tuesday, January 31, 2012

:: Mak Dh Letih La Glamer2 Nieh ::

Hahahahaahaha..title mcm bangang je..title dh mcm konon2 ala2 diva jer..padahal xde bende pun..muahaha..mesti org yg membaca mcm nak muntah hijau kan..mesti ade yg terdetik,poyo lah minah nie..ade kan..haip haip..jgn tipu,i can read ur mind..hahahaha..xde la,title je tuh nak bg penyedap rase..tp penyedap2 pun mcm mintak penampo jer..hehe..

Last weekend la all my gurlfriends dh kecoh2 kat wassup wassup(whatsapp)..kate muke masuk magazine..masuk URTV,REMAJA ngan JELITA..aauuwww!!!..serious mak xpenah pun beli magazine2 nieh..kalau baca pun tumpang baca magazine org jer..hahaha..chopppp!!..nak iklan jap..ahad lepas after gie wedding my friend kat Klang,singgah kat Habib The Curve sbb nak potong gelang kaki..kalau xpotong mmg terkeluar sendri la jwbnye..hehe..pastu kene tinggal lama..xnk la..then mok mok ajak gie Mid Valley..smp2 kat Mid terus gie Habib,frust lg xleh potong dgn alasan org yg potong tuh cuti la..haiyaaaa apekk ahh.lupe bikin kipala wa pinin wooo..okayh smbg balik..iklan tuh sebenarnye nak bgtau nape tetibe leh ade kat Mid..wahaha..

After gie beli Air Mata Kucing PS tuh terus masuk kedai magazine..belek punye belek,mmg ade gambo mak ngan gurlfriend2 mak kat situ..pemes mak u'olls..hahhhaa..tp ntah nape mcm xde nafsu plak nak beli..hahahaha..so harapkan gurlfriend2 mak send semua gambo kat wassup jer..hehehe..



hikhikhikhik..

14 comments:

  1. falsya mmg dah glamour ala ala retis la....kan muka falsya mcm rossa...hehe ~

    ReplyDelete
  2. @Cik FaRiZaM wahahahah cik zam..adoiii,kalau dgr dek 3 org kawan falsya tuh mesti dieorg gelak besar..hehee..

    ReplyDelete
  3. jeles tau...geng2 korang post gambar masuk majalah...aku nak jugak....hujung2 pun tak pe..hahahaha

    ReplyDelete
  4. femes..nanti nk sign autograph:)

    ReplyDelete
  5. @cik Jue Aka Ibu Farisyah boleh2..nnt kite adobe photoshop kan gambo ko kat tepi kiteorg..hehehe..

    ReplyDelete
  6. hahahha beli lah
    wat frame hehee

    ReplyDelete
  7. @mama tisya nnt kiteorg suruh nana signb kan on behalf..hehe..

    ReplyDelete
  8. @Nana aku dh nak beli dh na ari tuh..to ntah nape mcm xde nafsu nafsi plak..aku amek kat ko je la..scan..hhahaha..

    ReplyDelete
  9. malas ah nak citer pasal org glamer ni. hahhaha

    ReplyDelete
  10. @IntaNBerliaN hehe..bile dh abis semua magazine keluar dh senyap dh..dh x glamer dh..;)

    ReplyDelete
  11. @watyz alaaaaaa..meh la cite2 lagi waty pasal kami yg glamer nieh..ahahahhhahaha..

    ReplyDelete
  12. wahh glamer jaahhhh..kikikiki..terbaik la..suke3...kalo ada sue lagi glamor kot..kakakkakakak...(angkat bakul sendirik...)

    ReplyDelete
  13. @syawalsimpsons sue..kite semuakan muke fotogenik..haruslah glamour gitu..hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...