Monday, January 16, 2012

:: Tafsiran Mimpi Ular ::

Jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiii..ahahaha..mak nieh xde la pandai sgt nak menafsir mimpi..tp mana yg tau je la..sebenarnye kan,ramai yg salah anggap tau pasal mimpi ular nie..kalau mimpi ular kan mesti ingat ade org nak dtg masuk meminang..abis tuh kalau yg dh kawen xkan org nak masuk minang lagi kut..kalau mak2 kite mimpi ular,camno tuh cito tuh..kalau single2 boleh la pikir macam tuh..hehe..

Please TAKE NOTE okayh yg mimpi ular nie is MIMPI yg TAK ELOK!!..ustaz ckp kalau kite mimpi ular tuh just dtg n x wat ape2,itu maksudnye ade org DAH PASANG NIAT NAK ANTO SOMETHING kat kite..tp kalau kite mimpi ular tuh dh start mematuk bagai,itu maknenye ade org DAH PUN ANTO SOMETHING kat kite..nak2 plak time mimpi tuh kul 2 -3 pagi..lagi laaaaaaa...seram niehh..

Bkn saje2 je tau mak bg tafsiran mcm nie..mule2 mmg xtau..tp ade terdgr ceramah time pagi2 bile gosok baju nak gie keje..my mak yg tgk..so ai kat tepi tuh smbl gosok smbl dgr..hehehe..ustaz tuh yg ckp mcm tuh..so bile mimpi2 ular nie cepat2 la gie jmp ustaz..even kite rase just mimpi pun x salah kalau kite nak gie tgk..sometimes kite xtau..kite buat baik ngan org,tp belakang org dengki ngan kite for some reason la or for any reason..who knows..

"DUNIA DH MAJU,ZAMAN DH MODEN,TEKNOLOGI DH CANGGIH,TP STILL ADE JUGAK CERTAIN2 MANUSIA NIE PUNYE PIKIRAN KOLOT DAN KUNO.."
seriously,i really hate snakes..really really really hate snakes..




10 comments:

  1. @~diAhOntHeblOg~ eeeeee....yekkk..xsuke xsuke..nasib baik aku xletak ular tedung yg ade 5-6 kepala tuh..geli mak..nak tgk gambo ular pun berdiri bulu roma aku..

    ReplyDelete
  2. a'aa betoi tu ckp falsya ttg tafsirn mimpi ular tu...

    tp kan, sbnarnya dr zaman ank dara smpai skrg, sy kerap jugak mimpi ular... tp dlm mimpi tu.. semuanya sy berjaya lari dr ular tu... ada tu siap pukul ular tu sampai mati... cuma sekali je, ular berjaya patuk.. 3 patukan kot... xingat dah...

    nsb baiklah setakat ni blm ada apa2 yg berlaku lg... tp mintak2 dijauhkanlah dr semua tu...

    ReplyDelete
  3. @IntaNBerliaN sebenarnye bahaya tau mimpi ular nie..setgh mimpi tuh setakat mainan syaitan je setengah mimpi mmg betul..alhamdulillah xde ape2..

    ya ALLAH..mintak simpang lah dr gangguan sihir2 nie..

    ReplyDelete
  4. sy belum lg mimpi...hehe ~ tkt la mimpi benda2 cmni >_<

    ReplyDelete
  5. @Cik FaRiZaM jgn la mimpi mcm nie wak..seram..ular dlm mimpi jd ganas tau..

    ReplyDelete
  6. a'aa betoi tu, ular jg ganas dlm mimpi... dia sggup kejar sy walau kemana je sy lari... adoiii...

    p/s : ms sy kecik.. betis sy pernah kene belit anak ular, xingat ular apa tp ular tu msk rumah.. time banjir di trg..

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN kan..dlm mimpi ular mmg ganas..sy penah gak mimpi ular byk kali.siap patuk2..bile tersedar kan,boleh rase taring ular tuh melekat kat kulit nie..

    ReplyDelete
  8. geli aku tgk ular tu.
    aku hr2 mimpi ular tulis FALSYA..
    ko hanto apa kat aku weh?? kot ye pon ko minat kat anak aku si adik tu jgn la smpi nak wat mak dia pulak. hahahhaha

    ReplyDelete
  9. @watyz eeiii..geli mak ular2 nie..aku anto buah ngaku..lain kali kalu mimpi lg ko tangkap pastu nelah ular tuh..byk gile buah ngaku dlm..kang aku bwk lari adik kang baru tau..hahahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...