Tuesday, July 31, 2012

:: Posto-Posto ::


kuikuikuikui..

20 comments:

  1. @Saya Disini sbb iklan yusuf taiyob kan bisik2..hehe.

    ReplyDelete
  2. posto? tgk perkataan tu, teringat kejadian beberapa minggu lepas...ada staf pos laju anta brg kat ofis, then, ada akak ofis panggil dia posto! posto...staf pos laju tu mrh sakan sbb panggil dia posto..

    akak tu pn terpinga2 kena mrh :(, then, search google meaning posto...POSTO = BODOH...

    patut la staf pos laju tu marah sgt..

    ReplyDelete
  3. @Cik Awin ehhh, ye ker awak?..posto yg maksud bodoh tuh dr mana?..bkn posto2 nie dr dulu posmen ker?..

    ReplyDelete
  4. kihkihkih...meh nak bisik....nak jugak....=P

    ReplyDelete
  5. yalo sebab iklan dier kan berbisik...kakakkak

    ReplyDelete
  6. lor, baru tau nih. ha3
    ^____^

    ReplyDelete
  7. saya disini: kalau iklan yusuf taiyob kan kene ckp dlm nada bisik2.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. @pinky meh sini meh kite bisik2..hehe..

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons hahaha..tau xpe..mok mok kalau iklan nie kuar kat radio ke tv di teruja die nak bisik2 gak..haha..

    ReplyDelete
  10. hihi..kelakar kan iklan ni..bisik2 plk..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...