Monday, October 15, 2012

:: 3days 2nights ::

Bestkan kalau weekend dpt gie bercuti..nak2 plak kalau free..lg double best..nak nak nak!!!..hahaahhaha..tp bknnye kite dpt gie bercuti tuh..bok yg kuat propa tuh yg gie bercuti..penginapan 3days 2nights @ Subang Jaya Medical Centre..wakakakakakakka..free pe bok dpt bercuti kat situ sbb panel comp bapaknye yg bayo..kuikuikuikui..

Sabtu lepas kite ngan mok mok gie visit bok kat situ..dlm pada demam2 tuh mok gagahkan jugak nk visit bok..tp satu hari tuh mmg kite jd driver la ke sana ke mari..xpeee, utk mok mok aiiii, aiiii relaaaa..ngeeee..smp2 je die tgh layan katun apo tah ngan mama ngan abg die..bile nmpk pak teh terus jadik gedik2, tetibe je jadik hyper mcm terlebih gula..mcm saiko pun ado..hahahahaha..gelak sorang2, menggeletek2 bdn..bok bok..

Tetibe mcm kompius, sakit ke idok nieh..hahahahahah..mama die cite, memule sakit tuh nak makan satu suap nasik pun xnk..bile dh okayh, abih satu mangkuk bubur ayam die balun sorang..org lain nak skit haram bok nak bg..yeayyy!!!..bok is back!!!...hahaahha..time bok xde selera tuh gile pelik..bok kan..mana la penah tolak makanan..semua bende die balun..pantang sua nganga je mulut..so bile die sakit mcm tuh, kesian pun ade..

 bok kehulur kehilir je dpn pak teh..pehtu gelak2 sorang2 tah ape yg kelakar sgt tah..hahahha..kompius jap..sakit ke idok nieh..
 
tag dh mcm nak masuk waterpark jer..FALL RISK..utk bebudak je kut..kalau org besau pun nak FALL RISK, xdapek la den nak nolong..hahhahahaha..
 
nie tah ape rak tah..feveret spot bok..suke bebenor die landing kat situ smpkan mama die kene heret bok naik katil..kalau dibiaukan mau bok tido kat situ..hahahahaha..asal boleh je bok nie tau..
 
 time dtg tuh mmg hype je tau bok..ade je akal die nak attract org suruh tgk die..pastu gelak2 mcm org saiko..hahahahaha..
 tgh2 duduk tetibe dtg staff kat SJMC tuh..gile la, uniform staff dtg served dinner dh mcm waiter hotel dh..sedap tau u'olls food kat situ..kalau kite kene warded situ mau dipam2 bdn..nie baru food bdk2..blum food org tua lagi..bile bok tgk semua org mcm teruja ngan food die, terus mcm menggelabah2 sbb takut food die abis..merungut2 bok..dlm bahasa die la tp..hahaha..
 corridor "hotel" bok..
 no bilik "hotel" bok..

 Bok kene warded sbb kahak die penuh kat lung..so doc wat treatment nak kuarkan kahak tuh..some more kalau dibiarkan, possibility bok nak dpt bronchitis agak cerah..sekali bok ade asma la plak kan..sama la ngan abg die..every berapa jam tah bok kene neb..sekali kene neb lama gile plak tuh..letih gile..smpkan bok sendri yg pegang bende alah tuh..tp bok la yg paling xbyk nak meragam bile kat hospital..kul 6 pagi doc dtg bg neb pun relaks je..xde la kate nak merengek2 ke hape..abis neb terus tido..hahahaahahaha..

36 comments:

  1. dlm x sihat tu, bok masih aktif ;)cepat sihat ye bok..

    ReplyDelete
  2. perghhhh dah memang nmpk mcm otel...

    get well soon bok...=)

    ReplyDelete
  3. @Cik Awin itu laaa..hyper plak tetibe..tq aunty awin..;)

    ReplyDelete
  4. Hheee, comella keletah BOK ni ;)

    Ksian dia, moga dia cepat sembuh ye sayang :D

    ReplyDelete
  5. nampak sedap jek makanan dia...hehehe

    ReplyDelete
  6. ingatkan betul2 la gie holiday..dgn tag bagai..mcm dah betul dah..sekali...kena masuks epital..alahai..siannya..
    get well soon yer Bok!!!

    ReplyDelete
  7. hotel tarap 5 bintang tu... hehehhe... moga bok cepat sembuh yer... :)

    ReplyDelete
  8. Semoga cpt swmbuh ye mok... Asyik nk tertukar la mok bok gegurl.. Hahhaha.. Hospital class gitu... :p

    ReplyDelete
  9. @Myra Jay bok nie mmg propa sokmo Myra..hahaha..

    tq aunty Myra..;)

    ReplyDelete
  10. @♥cikmOt♥ mmg sedap..nnt kalau sakit nak warded kat sini la..hehehe

    ReplyDelete
  11. @watyz tq aunty waty..saya duduk free je..comp ayah saya bayar..hahaha

    ReplyDelete
  12. @♥ ROS ♥ hahahaa..kompius kan ros..kadang falsya pun tersilap..hahahaa..

    tq aunty ros..;)

    ReplyDelete
  13. @mummy_ayu itu la pasal..falsya pun terkejut gak tgk..hehehe..

    tq aunty ayu..;)

    ReplyDelete
  14. Salam Falsya..K.atie doakn Bok cepat sembuh ya.Aminnn

    ReplyDelete
  15. xsihat pun tp still nampak hyper yer..get well soon sayang :)

    ReplyDelete
  16. Siang hari mungkin dia aktif.. kalau malam mesti dia lemah.. Moga Bok2 cepat sembuh..

    ReplyDelete
  17. mok mok n bok mcm tak sakit je gayoo bila nampak kamera ni..kakkakak

    ReplyDelete
  18. aah lahh still nampak happy je ..
    layana , serve memang nampak dah macam hotel ..
    food serve sedapp tuu dik ;)

    ReplyDelete
  19. mknan harus la sama status dgn hospital.

    ReplyDelete
  20. semoga cepat sembuh yer sayang.. dah sembuh nnti mintak auntie falsya bawak jalan2 & belanja chocolate.. hehehe

    ReplyDelete
  21. mmg nmpk aktif pun,hee...comel je bok ni^-^

    ReplyDelete
  22. @Wanieys a.k.a IbuQalief itu la smp kompius sakit ke idok..hehehe..

    tq ibu waniey..;)

    ReplyDelete
  23. @Nurul Akmal aah la kan nurul..xterpikri pun..hahaha..

    tq aunty nurul..;)

    ReplyDelete
  24. @ieda bok nie kalau sakit mmg sama je mcm xsakit..hehehe..sedap kak..falsya yg abiskan makanan die..hahahaha

    ReplyDelete
  25. @sal ya kalau comp punye panel xpe lagi..kalau sendri mmg alamatnye idok le nak kene warded kat sini..;)

    ReplyDelete
  26. Muga bok cepat baik...tp syok gak dpt hotel camani..layanan mesti tip top

    ReplyDelete
  27. my pray for your cute little baby..cutenya dia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...