Tuesday, October 23, 2012

:: Down With Fever ::

Dari semlm kite demam..out of sudden tau masalahnye..tetibe je my body's shaking, n tetibe je bdn jd panas..tp luar segala sejuk..menggigil2 kite dibuatnye..sbb tuh la umah kite mcm xde "orang"..hehehe..

Ber-sweater, ber-selimut, ber-comforter n ber-stokin pun still rase sejuk lagi..kalau tilam katil nie leh bergulung dh lama dh kite jd popia roll..seram sejuk je n some more sengal2 je rase bdn nie..itu yg wat lagi sakit tuh..

Mok mok asyik suruh makan ubat tp asyik tuh la kite xnak..bkn takut nak makan ubat tp ntah la..i just don't feel like wanna take any medication..demam seram sejuk nie bwk smp ke mlm..smp ke mlm la mok mok duk bebel makan ubat..tp kite ttp ngan degil kite smp mok mok leh ngigau..

Kite xleh tido semlm pastu tetibe je dgr mok mok ckp, "pegi makan ubat"..pastu terus smbg krok kroh kroh..ahahahahahaha..alahai sian mok mok..sorry mok mok..

Arinie kite xlarat sgt2..serious xlarat..still down with fever..semlm sempat la singgah umah u'olls tp xsempat nak tinggal jejak..sorrrryyyyyy!!!!..;(

20 comments:

  1. kesiannya dia...demam upanya...rajin2 mkn ubt, nnt cepat sihat ;)

    ReplyDelete
  2. alahai.. patula menyepi.. makan la ubat kalo x lagi lmbt baik..

    ReplyDelete
  3. ala siannya dia...
    kena la makan ubat sikit, baru la cepat baik..take care yer dear!!
    and..get wll soon!!

    ReplyDelete
  4. Take care ye~ kalau taknak makan ubat, ce try minum madu ke....

    ReplyDelete
  5. u take care dik!
    jgn ngelat makan ubat k!

    ReplyDelete
  6. lololo..siannya..demam x nak makan ubaat tu mcm demam nak ada rezeki..:)

    ReplyDelete
  7. mcm demam kura je tu falsya.. sejuk time mlm2 je ke eh? fara penah kena.. 4 hari.. lepas kol 12 sejuk tak hengat sampai ke tulang.. seksa... get well soon keh! tulaa semlm tido lambat lagi.. hehehe.. larikkkk!

    ReplyDelete
  8. get well soon. rajin2 mkn ubat yer ;)

    ReplyDelete
  9. kesiannya.. sampai kena pakai stokin, berselimut tebal lagi... x pa, rajin makan ubat mesti baik dan boleh bw lagi... jom bw?

    ReplyDelete
  10. Alahai siannya...

    Take care dear..

    Sebelum ni asben kan tak sihat? Silih berganti..

    ReplyDelete
  11. jalan2 jmpa blog ni..sggah bc entry jap..smoga cepat sembuh ek

    ReplyDelete
  12. cepat sembuh..jgn degil g makan ubat tue..sian mok mok..kang berjangkit plak

    ReplyDelete
  13. dah mcm ddk kat oversea dah berselimut berstokin bersweater bagai.

    ReplyDelete
  14. comelje gambar. sekarang mesti dah sembuh kan hiiiiiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...