Thursday, October 25, 2012

:: Daily Burger Sri Gombak ::

Rata2 org Sri Gombak sure tau stall Daily Burger nie kat mana..kalau yg xtau, stall burger nie berdepan dgn 7e..7e tuh yg dekat ngan McD tau u'olls..reason why kite specific kan 7e tuh kat mana sbb kat Sri Gombak nie merata2 ade branch 7e..dlm kawasan je dh ade 5 branch 7e..kang ado yg kompius lak kang..ngeeee..

Burger kat situ mmg serious sedap gilesss..mmg la takat burger je tp mmg sedap la kalau nak compared to others..org yg dtg beli jgn cite la kan..ramai gile n xpenah putus dr start bukak smp la tutup..hari2 ramai masalahnya..n kite la salah sorang..kuikuikui..

Dh lama dh tau kite nak makan burger tuh tp xberkesempatan la plak kan..sbb MIL dh masak..pastu semlm tetibe lapo la plak kan..sooooooo, alang2 mok mok nak gie futsal, kite order je la kat mok mok burger tuh..tgh layan drama kat youtube tetibe pintu bilik bukak..mok mok dh balik n kite dh nmpk dh plastic bag kat tgn mok mok..yeayyyyyy!!!..burgerrrrrr!!...

"Mana domok aiiii yg tgh lapau smp bwh leh dgr perut bunyik tuh..kenal x?!!!"..bengong tau..hahahahaha..

11 comments:

  1. Mmg nampak sedap la~!Sebenarnya semua burger tgh panas, sy mkn je dan rasanye tak pernah x sedap kt mulut ni. hehe

    ReplyDelete
  2. nampak sangat sedap...tapi jauhnya nak pegi....huhuhu....telan liur jerlah...

    ReplyDelete
  3. perghhh.....nampak menyelerakan betul...

    ReplyDelete
  4. hihi.. lame x mkn burger situ.. semlm kol 11pm fara kat uptown dpn tu.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. dah la tgh laparrrrrr, tgk gmbr burger.. adoiiiii...

    ReplyDelete
  6. ya allah ...burgerrrr yummyyy mummy

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...