Wednesday, October 24, 2012

:: While Diving Drinking Water ::

Wahhh gitu title..betul2 broken english abis haaaa, betul2 translate satu2 ayat nie..kuikuikuikuikui..kite dulu kan ngan kawan2 kite suke gile duk ckp broken english..fun fun fun!!!..gelak mcm org gile..smp nangis2 dibuatnye..kene plak kawan2 jenis gile, mmg lagi gile la sudahnye..kalau ingat balik skang nie mesti senyum sorang2..really miss those days!!!!!..sobsssss..

Kite baru je nak baik skit dr demam..xtau la nak ckp demam nie demam ape..bak kate FARA demam kura2..hahaha..hurmmmmm, make sense also..but seriously mmg sakit tau sendi2 dibuatnye..asal malam je demam, asal demam je malam..pelik betul..okayh, enough of my fever..

Last Friday kite ikut mok mok gie A'Famosa sbb ade product briefing..free holiday..hehe..jumaat tuh still together2 lagi laaaa..ari sabtu dh start kene tinggal dr pagi smp la kul 12mlm..nasib baik la ade WATY as my peneman..nnt kite wat entry lain nyeah pasal ngedate ngan waty n family..hehhe..

Before nie everytime gie A'Famosa mmg xpenah tido kat apartment ngan hotel..selalu mmg banglo je dari dulu pun sbb gie ramai2..so kali nie bile ikut mok mok first time tido kat hotel A'Famosa tuh..bile lalu je kat luar mcm gah gile..cantik je..masuk je bilik kan terus mcm, "mcm gini jer????"..mmg indah kabar dr rupe la senang cite..bilik mcm hape je..ngan bau lagi..nasib baik la stayed for free..

Food mmg hancusssssss!!!!..sucks n lousy n dodgy!!!..jumaat mlm tuh smp2 je terus gie cowboy town..ade la dieorg sediakan makanan..serious xsedap..mmg makan xabis pun..sabtu pagi tuh gie breakfast, pun samo gak..mcm hape je food..tengahari time luch pun samo gak, dinner pun samo gak..serious tah pape..mmg xmakan sgt pun..nak abiskan apotah laie..mmg xleh nak masuk langsung makanan kat sana ngan tekak nie..kirenye kat situ, air kosong ngan buah2 je yg sedap..yg lain hancussss!!..like i said, nasib baik la free..kalau kene bayo gile xbaloi ke hape tah..

Overall kan kite bagi 1 out of 5..ntah laaaa..mmg xbest la duk situ..ngan tv yg kene ketuk sentiasa sbb tetibe gelap je..gambo pun nan hado sbb xbest..

side tepi hotel..nmpk je mcm cantik kan..luar je la tp..dlmmmm????..hurmmmmm

Kalau gie sana kan, baik la checked in kat hotel2 budget je..lagi cantik kut agaknye dr hotel kat A'Famosa tuh..

20 comments:

  1. wah seronok gak dpt g free holiday kan

    ReplyDelete
  2. takde gambar dlm ke falsya? hehe.. nak gak tgk.. kat dlm web gah sgt kennn.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Nampak je cantik yea...hihi~dlm..hampeh!

    ReplyDelete
  4. Ida tak pernah masuk.. ada jugak dengar orang cakap cakap... hotel tu dah lama, tapi diaorang tak reti nak maintain ke.. pape kannnn.. buat malu orang melaka je!! huhuu

    ReplyDelete
  5. zana pernah gie dinner jer kat situ.. tu pun dinner fakulti.. tapi masa dinner tu makan ok lah.. hehehe..

    kalau pergi bercuti sendiri & kena bayar utk semua tu, mesti rasa nak mengamukkkkkkk sakan kan.. hehehe... nasib baik free!

    ReplyDelete
  6. penah kene jugak 5 tahun lalu kat sana...baik sewa bajet hotel je..

    ReplyDelete
  7. i dulu duk banglo.. ok la.. apartment hotel ni dekat dengan cowboy town tu ker fal?

    ReplyDelete
  8. mau tgk gambar yg d dlm lagi bah..he

    ReplyDelete
  9. ko ni kan ntah hape2. bile pegang tv jer sume pakat jd itam... hahhahaa

    ReplyDelete
  10. yg penting free ..
    jgn lupe letak pic dear ! ;))

    ReplyDelete
  11. that why ada pepatah mengatakan don't judge a book by it's cover.. hehe

    ReplyDelete
  12. Waaa.. bestnyer.. Nurul x tau nape.. Nurul memang suke giler baca ape2 pun entry gegurl.. sebab gegurl sorang yg happy go lucky.. kekadang tu baca entry gegurl boleh buat Nurul tersengih sorang2... :)

    ReplyDelete
  13. saya pun pernah terkena tp masa tu kat perlis...

    ReplyDelete
  14. oh ya ker? melaka 2 thn setengah kat sana mishhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...