Thursday, October 4, 2012

:: Rise N Shine ::

Gud morning..wakey wakey!!!!..rinse n shine everybody..ade yg tido lagi ker?..heehhehe..mesti ade yg malas bgn dr katil kan..kite la salah sorang tuh..ngeeeeee..mcm sayang plak nak tinggalkan katil..

U'olls dh breakfast ker blum?..breakfast ape arinie???..kite jarang breakfast sbb mmg jenis org yg xamek breakfast pun tp arinie tetibe gedik tingin nak breakfast laksam..okayh la nak gie terjah jap makcik yg jual laksam sedap kat Sri Gombak nie..

Kalau lambat nnt abis pulak..sbb sedap kan..semua sedap..nasi lemak comel yg singgit tuh, roti canai, laksam, mee goreng..senang cite semua la sedap..xde yg xsedap..so sbb tuh kene gie awal..heheheeh..

Okayh la..nak gie jap..sape2 yg baru nak gie keje tuh drive safe okayh..heheehehe..harap2 ade lg la laksam..fuuuhhhh!!!!..Bubuiiiiii..

33 comments:

  1. pagi sya...dah jumpa abam AA ke...hehehe

    ReplyDelete
  2. langsir ke tu?

    nk sikit laksam, lama tk makan

    ReplyDelete
  3. cik mot : mak tang baru nak jumpe AM ni...

    sya..sue tak leh klo tak break1st...mau terkujat nnt nak buat keje..kakkakakak....

    ReplyDelete
  4. morning makcik hahahha...lama aku tk blogwalking heee

    ReplyDelete
  5. morning dear! dapat x makan laksam tu?

    zana mmg jenis yg kena ambik bfast.. kalau x, pukul 9 dah sakit perut.. hohoho

    ReplyDelete
  6. samalah kite, mmg jenis tak brekpes..pakej ngan lunch skali je...hehe..

    ReplyDelete
  7. eh dah tengahari pun.. hehehe

    Sedapnyer Laksam..

    ReplyDelete
  8. Wah menu~!kalau ikut nafsu makan, semua sy mau beli dan rase...Hehe *selera mkn pagi besar*

    ReplyDelete
  9. cantiknya langsir...dah rupa langsir pengantin...wakakkaka...=)

    ReplyDelete
  10. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  11. wah..pg2 dh kene laksam...sedap oooo

    ReplyDelete
  12. kak fieda pun pernah gak pagi2 gi cari sarapan laksam..sedap..

    ReplyDelete
  13. bangun pagi. kalau husben keje malam lambat sikit buat breakfast. kalau dia kerja pagi harus la pukul 5.30 tu dah nak siap masak. 6.30 dia dah turun nak pergi kerja. awal kan?

    ReplyDelete
  14. @♥cikmOt♥ dh jmp dh abam AA..senyum jeeee..hhahaha

    ReplyDelete
  15. @Afasz aah la fasz..langsir..hehe,..sedapkannnn..;)

    ReplyDelete
  16. @syawalsimpsons falsya xpe kalau xbreakfast sbb mmg jenis xamek breakfast..hehe

    ReplyDelete
  17. @amiey lee wahhh makcik..bile nak up entry baru..BW je ker?..hahaha

    ReplyDelete
  18. @Nurul Akmal dh tengahari baru baca nyeah nurul..hehehe

    ReplyDelete
  19. @Khalilah MNor laksam mmg kene kan kalau nak makan pagi..tp itu laa, nasi lemak pun sedap gak..hahaha

    ReplyDelete
  20. @pinky cantik ker?..xtukau2 lagi sejak first day masuk..hahaha

    ReplyDelete
  21. @Ema Blog xdpt la kak ema..sedihhh..dh abis..;(

    ReplyDelete
  22. @Pen Biru sedapkan PenBiru..tp xdpt sbb dh abis..sedihkan..

    ReplyDelete
  23. @fieda mmg sedap la kak fieda...nak gie crk la esok..hahaa

    ReplyDelete
  24. @sal ya mak aiii..awalnye kak..betul3 awal tuh..;)

    ReplyDelete
  25. dah cerah dari luar...sempat ke cari laksam gan nasi lemak kikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...