Thursday, October 25, 2012

:: Selamat Hari Raya Aidiladha ::

Selamat Hari Raya Aidiladha to all my lovely bloggers..n sape2 je la yg singgah kat umah kite nie..ape plan u'olls raya nie?..kate pun jumaat smp ahad kan cuti..hehehe..selalu je tanye gini kan..ehhhh, tp kite perasan ape tau..kalau kite tanye gini kan mesti kite ade nak gie mana2 on that weekend..perasan x perasan x?..kihkihkihkih..

Sebenarnye mmg ade pun u'ollssss..jumaat after settle segala2 hal kat KL nie, after solat Jumaat je kiteorg satu family nak gi Muara Resort Kuantan..ado family day side mak..so semua uncles n aunties n cousins akan gathered ramai2 kat situ nnt..ke Kuantan la kami..kami KL minority so kene la ikut plan majority..hahahhaha..

So esok pagi2 raya plannye, mok mok antar kite gie umah mak kite..mok mok n family die gie masjid n gie kubur..kite xikut sbb kite xleh ikut.."cuti"..hehhee..bile "cuti" tuh baiklah gie umah mak..leh makan2..sbb mak masak lontong...oowwwhhh, my all time favorite..mak masak rendang daging n ado lemang skali..xsabau nye nak makan esokkkkk!!!..

Kite siap tanye bok nak naik kete ngan sape..

kite : adik nnt gie jalan adik nak naik ngan sape?..
ngan nenek ke ngan mama ayah ke ngan mak teh?..
bok : ngan pateh..
(ilang k kat situ..bdk2 punye bahasa)
kite : nape nak naik ngan pakteh?..
bok : nak ngok chebin..nak ngok aton..
(nak tgk mr bean n nak tgk katun)..
 hahahahahahha..

Sbb kat dlm kete mok mok ado screen..leh pasang cd..alamatnye all the way xleh la nak dgr lagu..hahahhahahha..

Okayh u'olls..have a safe journey aight..again, Selamat Hari Raya AidilAdha..;)


11 comments:

  1. yoo, seronok yer ade wat family day...

    nak ikut skali..hehehe..
    bole2..

    time makan tu, hati2 jgn terlampau makan karang sakit, mok2 jugak yang susah..ngeeeeee

    selamat hari raya aidil adha..
    enjoy ur save...

    take care..

    ReplyDelete
  2. Same je ngan anak2 mira asyik Mr Bean ngan kartun je... Selamat hari raya aidiladha kpd Falsya sekeluarga.

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidiladha ;)

    ReplyDelete
  4. Ida pun tak balik kg, ada family berkumpul kumpul di PD.. Have fun falsya!!~

    Selamat Hari Raya AidilAdha jugakkkk =)

    ReplyDelete
  5. Salam AidilAdha buat Gegirl sekeluarga ;)

    Bok sama ngan Firas dulu suka naik keta yang boleh layan CD, sebab masa tu dia suka citer Upin Ipin :D

    ReplyDelete
  6. slmt hari raya aidiladha..sila ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam aidil adha dari Waney and family :)

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  9. sorry lambat wish.. selamat hari raya aidiladha dear!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...