Wednesday, October 3, 2012

:: Ais-Krim Potong ::

Semalam ptg mok mok balik awal sbb die ade training kat INTAN..3minggu mok mok training kat situ..lamo gile kut..balik2 je xsempat nak bukak baju segala, MIL mintak tlg mok mok gie bank utk bank in duit..tetibe ade suara sumbang plak kedengaran kat belakang, "nak ikut!!"..dh mcm perangai bdk2..biasalah dh kalau perangai asyik nak ngikut je kejenye, mestilah harus ade suara2 sumbang..kihkihkihkih..

Tanpa diajak, kite terus capai tudung then terus ikut muntut mok mok dr belakang..hahaaha..ehhhh, nape kite2 plak nie..bkn nak tukau falsya ker?...perasaan xmenentu la plak kan ko nie sya..kuang3..tetibe nak taip falsya mcm ntah la..a bit weird..nama sendri kut sya..hahahaha..aaahhhh, gasak laaaaa..kite ke falsya ke gegurl ke, guna la mana2 nak..ssh plak jadinye..;))))

Before smp CIMB tuh kite ade ckp ngan mok mok nak ais-krim Ben & Jerry's..mok mok dh lama dh janji tp xgie2 lagi beli smp skang..soobbsssss!!!!..weekend katenye nak belikan..okayh laa..weekend pun weekend la..janji beli..so sementara tuh kite ckp ngan mok mok nak ais-krim potong durian..nyum nyum sedapnyeee!!!..mok mok kan, kalau boleh selagi daya akan cube utk memenuhi ke-tingin-an bini die yg gediks nie..

Memula crk kat BIG xde perisa durian..so gie la kat SpeedMart..situ mmg kompom ade la kan..sekali kite tgk kalau beli sekotak harga RM14.90..sebatang RM0.90..sekotak ade 20batang..so baik beli je sekotak sbb mmg ade niat nak beli 10batang..ngeeeeee..tambah duit skit je kut dpt sekotak..pandai x pandai x?..hahahaha..

kite suke yg brand nie je..yg lain mmg xde nafsu pun nak makan..tp xleh nmpk la plak brand ape kan..hahahahaha..mmg terasalah ke-durian-an eskrem nie..;)

P/s : Sape nak carik duit lebih, lagi cepat dr nuffnang, cer try click KAT SINI ..

14 comments:

  1. Smlm baru mkn sekrim potong nie...perisa durian...sedap kan...

    ReplyDelete
  2. @ieyda mmg sgt3 sedap la ieyda..makan berulang2 plak tuh..hehehe..

    ReplyDelete
  3. hihihi~biase gak makan nie..lg2 mak nieyl..klu nieyl pegi market mesti pesan beli...:)

    ReplyDelete
  4. ais krim potong yg sgt sdap...awin suka kacang merah... ;)

    ReplyDelete
  5. sedap kan...hehehe...akak pun suka beli sekotak...tapi akak selalu beli lain2 perisa...

    ReplyDelete
  6. aku suke eskem potong sbb perisa dia tu mmg pure terasa..kalo kacang merah tu pn sedap

    ReplyDelete
  7. alamakkk sedapnya eskrem deghiannnnnn

    ReplyDelete
  8. Salama Falsya..K.atie pon semlm mkn eskreem potong gak tp suka perasa kacang merah(bkn saje2 beli...balance anak pompuan k.atie punya ada lam esbok..dia xhbih mkn sblm balik ke asrama)...yummy..sedapnya perasa derian gak..he hehe

    ReplyDelete
  9. feveret gak ni
    eskrem potong perisa kacang merah tu sedap gak

    ReplyDelete
  10. qema suka yang perisa kacang merah, nyaman je lalu ikut tekak hehe..aiskrm lain kureng sikit

    ReplyDelete
  11. tak pernah makan yang brand ni. konpem lepas ni nak gi cari. ;))

    ReplyDelete
  12. kak fieda suka kacang merah punya..

    ReplyDelete
  13. akak suka kacang merah tu. sedap.

    ReplyDelete
  14. emm sedapnya...ingat kecik2 dulu suka makan yg jenis kacang merah sedap...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...