Monday, October 29, 2012

:: Incanto ::

Salvatore Ferragamo..uurrrmmmmm..wanginyeeeeee..birthday kite dh nak dekat dh tau..kebetulan plak perfume kite tuh dh nak abis dh..ermmmm, Bloom ngan Shine dh tinggal skit..Bliss penuh lagi sbb jarang pakai..sbbnye kite suke duk tala Bloom ngan Shine je..

Hurmmmm, bkn ape, kate pun birthday dh dekat so kite hint2 la..nnt xyah la nak pening2 pikir lg dh ape present nak bg kat kite nnt..bgs x kite, baik x kite sbb nak senangkan kerja u'olls..wahahahahaahaha..ape???..hint2 kat mok mok?..alaaaaaa, ngan mok mok kite hint2 yg lain..harap2 la mok mok paham..kuikuikuikui..wink wink wink..

Owh lupe plak..kalau nak belikan brand lain, Marc Jacobs Lola pun okayh gak..Burberry Body jgn beli tau sbb sebotol besau nie xabis lagi..ermmmm, kalau nak bg brand lain xkisah janji bau perfume tuh soft n ala2 bau fruity2 gitu..auwwwwwww..hahahahaha..
meh kite kenalkan..yg kiri tuh Bliss, tgh2 tuh Bloom, yg kanan sekali tuh Shine..





So kirenye yg tgh ngan kanan tuh je la..yg kiri skali tuh xyah tau sbb ado byk laie..opppsssss, lupe nak bg tau bende yg terpenting skali..birthday kite 17 November tau..wakakakakakakaka...larikkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!..

24 comments:

  1. seingat sue last pakai perfume ni waktu mula2 pregnantkan izz..lama dah...tersadai je...

    ReplyDelete
  2. Dah tak laam dah tu besday.. ;)

    Myra besday ritu pun asben bg perfume :D

    ReplyDelete
  3. wah, siap request hadiah birthday ni.. pandai eh siap ingatkan awal2..

    ReplyDelete
  4. minyak wangi hantaran kawin byk lg. :D

    eh harini besday fasz.. :D

    nak hadiah dr falsya

    ReplyDelete
  5. Amboi,siap2 kasi hint awal2 ni..=)

    ReplyDelete
  6. bile tgk name myk bliss tuh teringat air yogurt bliss...hehehe

    ReplyDelete
  7. amboi...siap mention besday...ada makna la tuee...hehehe

    ReplyDelete
  8. @Masya perfume time kawen xabis lagi..hehe

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons kalau dh lama tersadai meh sini falsya tlg pakaikan..hahaha

    ReplyDelete
  10. @Zana Adieyza pandai kan..saje je nak ingatkan..senang..haha

    ReplyDelete
  11. @Afasz samo la fasz..ehhh, birthday fasz nyeah..happy birthday fasz..;)

    ReplyDelete
  12. sabo je la makcik ni tau. ble lak gitu ek.. hahahha
    aku nye yg sebotol dr atas dulang htrn smpi la ni x abis2 lagik. hahahha

    ReplyDelete
  13. hahaha.. nak tergelak plak.. bulan sebelas pun x masuk lagi gegurl.. comel jer gegurl nih.. hehehe :)

    ReplyDelete
  14. mahalnya perfume dia...cr guna perfume avon jer kikiki

    ReplyDelete
  15. hihiii kelakarlah flsya ni.. sempat lg gtau ari lahir.. hehehhe

    ReplyDelete
  16. akak letak dalam plastik dua titis, okay tak sya? hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...