Monday, October 8, 2012

:: Tolong!!! Mia Kene Kidnapped!!! ::

Haaaaaa, mia kene kidnapped!!!!...canner nie canner nie!!!..acah je mak enab!!!!..hahahaha..mana ade mia kene kidnapped..kalau yg kidnapped pun kiteorg2 jer..kuikuikuikui..pas beli goreng pisang akak tuh, kiteorg terus gie umah nana mia nak kidnapped mia..bwk gie jenjalan..padahal mama die tgh keje tuh..selamba je amek anak org kan..mia pun xheran kalau kene kidnapped..hahahaahha..

Ye laaaa, kalau mia ade skali, ade jugak org yg leh jd teman gaduh mulut ngan kiteorg..mulut mcm mak nenek si mia tuh..selamba je si mia main kutuk2 kiteorg..letup kang baru tau mia nie..hahaahahaha..ceria hidup, xbosan kalau mak nenek tuh ade..ade je ayat yg kuar dr mulut die..mia ngan kiteorg mmg ckp mcm org besar..n kiteorgpun xpenah nak ckp mcm bdk2 ngan mia tuh..ngan kiteorg je mia cenggituh tp, kalau ngan org lain die behave..nasib ko la mia koyo dpt aunty2 mcm kiteorg nie..hahaha..
 
Mok mok ade kol kite tau time mak nenek tuh ade..kite ckp ngan mok mok kalau dpn dieorg xde de nk cover2..mmg ckp mcm biasa..tetibe kat belakang dgr, "gedik la pashah nie..tuh ckp ngan suami die tuh, nk kawenla tuh"..wahahahahaha..padahal die tgh sibuk wat hal die tp tinge pasang jer tau..sabau je ler..kahkahkahkah..


 mia koyo gedik..

aloh aloh kepala nak senget je..haippp, jgn over dr mentor okayh protege..hahahahha..

 mentor n protege together
 
 purposely snap this pic and send dekat nana mia saje nak bg perhangat..haaahhaha..

Kurus kan nana keding..dh la mmg dh sedia kurus..lagi kurus bile pregnant..abis tuh dh wek wek je sentiasa..pakai suar size 24 pun longgar lg katenye..last timbang 38kg..meh amek skit lemak aku nie meh..puas dh duk jaga nieh..nak let go lemak nie dh sbb dh xlarat dh nak jaga..kuikuikuikui..skang nie nana keding dh nak masuk 4bln gitu la..estimated due bln 3..perut dh nmpk skit tp kalau org xtau die pregnant xbrape nak perasan..

Xsabau nak tunggu baby nana keding kuar bln 3 nie..kiteorg awal2 lg dh suruh anak si nana keding nnt panggil kiteorg dgn panggilan yg kalau ade anak akan panggil..kite mummy, nana mama, diah ama..hahahahaha..xde lahh, diah mak kut..kalau org dgr mesti mcm gedik2 tah pape je kan..panggil acik/makcik/aunty sudah..kiteorg sgt2 rapat tau so kiteorg nak anak2 kiteorg pun rapat ngan kiteorg..kalau panggil mcm tuh kan sweet2 gitu..anak2 kiteorg ade 4org mak..ade mummy, ade mama, ade mak ade ibu..nana keding nak anak die panggil die ibu..sbb kbob husband nana panggil arwah mak die ibu..kire xnak panggilan tuh hilang la..some more terubat skit rindu kbob kat arwah ibu..

24 comments:

  1. Suke tgk korang ni..moga persahabatan berkekalan...
    Oo mia otai la pasni..bleh ragging anak nana hehe

    ReplyDelete
  2. kalo panggilan ibu tu mesti lambat sikit nak jalan...mmmm...sebab tu sampai sekarang syawal mana panggil sue ibu lg..kengkadang je, tu pon susah nak dgr...mmm..slaloo nak ape2 juz tarik je tgn ni ibu dier ni...tp tak pe la kan...mia kan mmg mak nenek..kikikiki...cumill je mulut tu mcm brtih jagung..kakkaka

    ReplyDelete
  3. kemain mulut mak nenek..klakar la mia..mcm org beso2/..selamber je mak kj anak p jln2..hehehe

    ReplyDelete
  4. sabo jerla..igtkn kene kidnap btul2...

    ReplyDelete
  5. @Nad @ MamaZN amin3..doa2kan okayh..hehe..itu laaa..kak long la katekan..haha..

    ReplyDelete
  6. @syawalsimpsons tp kan falsya suke panggilan ibu..sbb falsya pun ade panggil mak kawan falsya ibu...mcm best je..alaaa, nnt kang syawal dh leh panggil ibu mmg sokmo ibu je kang..hahahaah

    ReplyDelete
  7. @mama tisya mmg mak nenek si mia nie..penghibur kiteorg mia tuh..ahahahaha..anak pun xheran mak xde..hehehe

    ReplyDelete
  8. bestnya macam tu... boleh lagi kdnap mia...hahhahha mesti best giler bila budak mcam tu mulut mcm mak nek kan???


    seronok tengok kebahagian korang dalam persahabatan....very jeles okayh!!!

    ReplyDelete
  9. Wah mia kna kidnap untuk jd peneman ea?? Hhhaha...

    Sory lmbt xsinggah, sibuk berpantang :)

    ReplyDelete
  10. Mia kena culik dengan aunty gojes ok!! dah la gojes, baik hati lak tu.. siap belanja makan lagi.. terbaik!!!

    mentor & protege sama2 cute la..kiranya Mia tu becok gak la yer? mesti meriah kan bila ada dia..

    ReplyDelete
  11. halo pulis...ada budak kene kitnep..tolong2!

    ReplyDelete
  12. @pinky mia tuh mmg mulut mcm org tua..penghibur n kawan gaduh kiteorg..hahahaha..doakan kekal smp bile2..hehehe..

    ReplyDelete
  13. @♥ ROS ♥ peneman setia kami.lhehehe..xpe2 mak tang..kite paham..hahahah

    ReplyDelete
  14. @Zana Adieyza hahahaha.lmia pasrah je kene culik...hahaha..gojes kah?..hehehe..itu la...lg over tau protege kite tuh dr mentor...kuikuikui

    ReplyDelete
  15. @Pen Biru pulis???!!!!..oh noooo..larikkkkk!!!...hahahanana

    ReplyDelete
  16. hahahaha esok anak nana sama gan kot mcm mia mulut mk nenek

    ReplyDelete
  17. Hheee, memang sweet panggilan tu..

    Myra pun kat anak menakan suruh panggil Ibu :D

    ReplyDelete
  18. sweet la frienship korang..
    suka tengok..

    ReplyDelete
  19. seronok sangat tengok keakraban korang semua..

    ReplyDelete
  20. syoknye... dapat kuar ngan geng kan..

    ReplyDelete
  21. kekal abadi la hendaknya persahabatan tu.

    ReplyDelete
  22. kurusnya kawan falsya....berat 38kg jer.....ambik sikit lemak aii nie kikiki....

    ReplyDelete
  23. amboi mia..dh jadi geng dh ye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...