Wednesday, October 31, 2012

:: 8 Oct ::

Arinie dh 31oct..baru perasan yg 8oct lps genap la setahun kite berblog..actually blog nie dh lama dh..lama sgt dh..tahun 2008..tp time tuh syok2 sendri je..xde la kate nak beria mcm skang nie..xde follower xde ape..cume takat nak menaip2 kisah2 hidup suke duke je dlm nie..by right dh 4 thn dh la sebenarnye kite berblog tp 3thn tuh kite xkire sbb xberia..yg betul3 beria pun start 8 Oct 2011..maknenye dh 1thn 23hari kite dlm dunia blog nie..cewaaahhh..

Kite start ber-blog nie sbb nana mia ngan diah..dieorg dh ade so kite pun nak jugak..hahaha..kalau dulu blog nie pasal cite tah pape ngan org yg tah pape..so skang nie bile ngan mok mok kite started all fresh..kite delete semua entry2 lama..wat ape lagi nak ade kisah lama padahal kisah baru lagi happy n lagi bahagia..kan kan kan...hikhikhik..

1thn 23hari, total followers - 228, total all time pageviews - 73,351..alhamdulillah..terima kasih la dekat all my lovely followers n sape2 je la yg sudi singgah kat blog kite yg xseberape nie..walaupun kadang tuh entry kite merapu meraban yg kadang2 kite sendri pun xpaham ape yg kite cite..wahahahaha..

35 comments:

  1. Semoga terus sukses dalam berblog ye Falsya :D

    ReplyDelete
  2. semoga terus maju dlm dunia blogging...hehehe

    ReplyDelete
  3. fasz dah 2thn.. 22 september aritu, terlupa nk update.. ulang tahun kelahiran blog fasz.. sbb masa tu baru pas kawin, so cam terlepas plak :D

    ReplyDelete
  4. ida pun lupe bila ida start berbelog.. hihihihi

    ReplyDelete
  5. @syawalsimpsons hahaha..betul sue..kadang bile baca balik kan mesti mcm, "ape aku merepek nieh"..hahaha

    ReplyDelete
  6. @Afasz alaaaa, nnt wat entry okayh..better late than never..;)

    ReplyDelete
  7. selamat ulang tahun yang ke 1tahun 23hari blog http://livinglifesoul.blogspot.com/ hihi happy blogging:)

    ReplyDelete
  8. Setahun dah eh? wahh... rase cam baru je Falsya buat blog.. heheehehe.. meriah follower eh.. kelas ko diknon.. kikikii..

    ReplyDelete
  9. @qemaishak wahhh, siap tepek url lagi...makasehhhh..heheehe..

    ReplyDelete
  10. @Fara kan fara..rase kejap sgt2..tau2 je dh sethn..hhahaa

    ReplyDelete
  11. Happy Anniversary "Falsya's Soul"

    ReplyDelete
  12. huhuhu....selanat ulangtahun ya... falsya's soul...=)

    ReplyDelete
  13. akak blog yg merapu meraban tu laa kita nk bace.. ngeh3..

    ReplyDelete
  14. dah setahun kan dik
    akk kenal adik punn dari blog nana .. x sangka kita dah macam lama kenal kan kan kan ;)
    semoga terus succes berblog dik ;)

    ReplyDelete
  15. @ieda kan kak..sama la ngan falsya..walaupun xjmp tp mcm kenal je..hehehe..

    ReplyDelete
  16. Suka dtg sini...
    Rajin2 merepek lagi tau!
    Kite suke je =)

    ReplyDelete
  17. wah dah setahun yer.. moga makin maju dlm berblog :-)

    ReplyDelete
  18. @Nad @ MamaZN merepek tuh mmg come naturally..hahaha

    ReplyDelete
  19. tahniah dh stahun..moga terus maju jaya dlm berblog k :)

    ReplyDelete
  20. samala..aku pon baru baru lg nak berblog ni...masih meniarap lagi...merangkak jauh sekali..:)

    ReplyDelete
  21. Semoga selalu share idea yg bernas ya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...