Friday, October 19, 2012

:: Koma Gara2 Air Suam ::

Haihhhh, pasal air suam segelas pun leh nak pukul waiter tuh smp koma ke..ape ke bodoh beno laki tuh..kut yer pun nak tunjuk samseng, nak jadi gangster paradise sgt, agak2 la brader..air suam je kut..consider la skit tmpt tuh yg kekurangan staff..sabau laaaa.kan malu kalau masuk penjara pastu banduan lain tanye,(dialog semata2)

Banduan : lu masuk penjara nie ape kes bro?..
(ingat kite je ke yg joyah..banduan pun pandai joyah tau)
Gangster paradise : wa masuk penjara sbb pukul org smp koma der..
Banduan : wa respect lu ar bro..nape lu pukul org tuh smp koma der..
Gangster paradise : sbb gua mintak air suam byk kali der die wat dek je ngan gua..
Banduan : erkkk!!!..ape bangak sgt lu der pukul org sbb air suam..

Xke malu kalau jd gitu..berbaloi ke masuk penjara gara2 air suam..bangang..benci betul tgk gambo2 cctv yg ade kat kopitiam tuh..benci ngan mamat xguna yg duk sibuk pukul waiter nie..dh la gemik, botak plak tuh..masalahnye semua org yg ade kat situ boleh wat xtau jeee mcm xde ape2 yg berlaku..sedih betul..kalau takut pun at least kol la polis..katenye laki gemik kepala botak yg pukul waiter tuh ade jenayah lampau..sbb tuh tunjuk samseng merata..skang nie polis tgh crk..harap2 la dpt jmp..biau die duduk penjara je lagi bagus..dh la pukul waiter tuh, mamat tuh leh lepak lagi kat kopitiam tuh smp 2 jam baru die blah..kuang hajo betul..geram je!!!!..

Nak kene tanye cousin kite kat Kuantan tuh kenal ke idok mamat botak nie..kalau kenal kite nak mintak alamat senang polis heret die masuk penjara..



http://cdn2.2dayblogger.com/wp-content/uploads/2012/10/PECAH-USUS-airsuam1.jpg 

15 comments:

  1. apo ke bangang bonar la laki botak ni..adoi...berapa punyer hangsua la ini motak

    ReplyDelete
  2. lelaki gemok botak nih memg takde otak punye org..krn air suam nak blasah org...nih la jdnye kalo dh dirasuk setan!!!

    ReplyDelete
  3. Eeeeeiiii~ VOngoks punya orang!!!!

    ReplyDelete
  4. Ya Allah... Mungkin mangsa ni cakap ape2 kat laki tu kot.. tu yg boleh jadi pergaduhan..

    Kerana air suam jadi macam ni.. Ya Allah..

    ReplyDelete
  5. salam kenal dan dofollow sini..

    orang malaysia ni dah semakin hilang dah sifat peri kemanusiaan, yg ada sifat panas baran je yg semakin menebal...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. aduuuhhhhh....mnusia zmn skrg mmg xpndai nk control temperkn..kesiannya,...nuzubillahhh...

    ReplyDelete
  8. biol laa org tu.. dasyat gilerr xde hati perut

    ReplyDelete
  9. manusia zaman sekarang semakin berani nak bunuh2 org mcm bunuh nyamuk..kena hati2 selalu..

    ReplyDelete
  10. manusia sekarang ni makin ganas huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...