Saturday, October 13, 2012

:: Nyamannnn!! ::

Sabtu yg nyaman je, sejuk je, tenang jeeeee sbb hujannnnn!!!...alhamdulillah..xde la panas sgt kan..nasib baik la kat Sri Gombak nie hujan dlm kul 10lebih gitu..kalau awal2 pagi ke kul 7 8 ke mau xbgn lagi nie..xsenonohkan...xde la, gile ke hape nak bgn time2 gini..kalau ade pun sbb migrain je..wahahahahahahha..arinie kite bgn awal tau..tp golek2 atas katil je dulu..menikmati pagi sabtu yg mendung..aahhhhhh!!!...so nice!!!..

Pastu bile mok mok bgn, tetibe "bestkan kalau ade breakfast, minum air panas2..sedapnyeeee"..ye ye domok, i tau u nak breakfast...kihkihkih..sbb mok mok nak makan ubat..ingatkan nak gie McD je pekene Big Breakfast tp mok mok kompom la xlarat lagi sbb die tgh lemau baru baik demam..alhamdulillah demam dh surut dh..sbb semlm gie klinik doc bg jep..xsmp 15minit, berpeluh2 mok mok..

Turun2 je terus wat breakfast mok mok..air nescafe harus ade..mok mok tuh kalau xkene caffeine sehari mmg xsah..bile dh abis breakfast tuh yg terus ujan lebat tuh..naik xatas masuk bilik ingat nak landing dulu..tp xleh woooo..kang ado yg terlelap kang..tuh yg terus bukak blog balas jejak korang..hhehe...yg mana xsempat tuh, mintak maaf la sgt2.. kite akan terjah jugak umah u'ollssss..now nak siap2 gie SJMC tgk bok..ape plan u'olls arinie??????..kepochikan..hhahahhaa..

..okayh la, nak siap2 jap..daaaaaaa!!!..

*Enjoysss ursss Weekendsssss aightssss darlingsssss*

14 comments:

  1. sama la kat Tropicana nih pun ujan... ain tdo balik td... huk2.. almaklumlah en husband keje.... aktiviti ari ni macam tak der... sbb malas nak kuar... boleh gitu... hikhik

    ReplyDelete
  2. kak syaaaaa,
    hari ni keje nadia tdooooo je manjang. ni baru siap2 nak keluar. dah blur gile banyak tdo. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Kat Penang ni pun hujan gak dear :)

    Arini tak kemana2, asben kerja, so dok rumah jela :D

    ReplyDelete
  4. kat telok pun hujan...sejuk jer rasa...sejuk cam gini pekena kopi mcd sedap kikiki

    ReplyDelete
  5. nnt update pasal kesihatan bok ek!
    hepi wiken! :)

    ReplyDelete
  6. happy weekend..dan salam kenal..

    ReplyDelete
  7. ekkeke dah kawin kena sedia bfast utk hubby .. dah anak2 kena sedia bfast utk anak2 lakk ..
    begitulah dikk ;)

    air tangan sendiri lebih nikmat dari makan luar kan ;)

    selamat berhujung minggu dik .. have a nice weekand !

    ReplyDelete
  8. best tida hujan nie..pa lagi tem weekand.hehe

    ReplyDelete
  9. arini cuti, tp kena bgun awal ikut mak gi bekpes...hubby keje...adehhh ngantoknyer...

    ReplyDelete
  10. hari ni pun sejuk gak pg2 nie...rasa mls je nk bgn p keje..
    ieyda duk putrajaya...nnti nk jemput sya ke besday party ye...tgu kad siap dl....hihihiii

    ReplyDelete
  11. semalam g jalan2. sabtu ddk umh je.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...