Tuesday, October 9, 2012

:: Projek Memikat Suami ::

Ape saje la projek si Falsya nie kan..nak pikat suami pun kene ber-projek ker?..ehhhh, erkkkkkk, why is it sounds soooooo hurmmmmmm..hahahahahah..haipppp, no no no..tamau tamau tamau..ini blog utk tatapan Umum okayh..xde 18thn ke atas deeee..kihkihkihkih..

Sebelum nie mok mok dh wat projek die utk tackle gegurl..so now it's my turn to do so..wahahahahaha..sgt3 la kan..xde maknenye..kalau kite nak tackle suami kite pun kan, harus ke bgtau satu dunia..simpan sendri sudah..haahahahhaa..

Projek Memikat Suami nie novel la u'ollssss..kuikuikuikui..tertipu sudah..ahad lps anak buah kite gedik2 kat masuk Popular kat Paradigm Mall..so bile dh ter-masuk, kite pun ter-beli lah novel nie..niat nak crk novel Andai Itu Takdirnya..sue mak jemah, kakak cikmot n jue adik ipar nana mia kate cite tuh best..mengalir2 air mata smp bengkak2 mata katenye..tpppppp xde la plak kan..chehhhh!!!...itu yg amek je novel nie..

So skang, moh kite layan Projek Memikat Suami nie..yeeehaaaaa!!!...

26 comments:

  1. wow..tajuk novel die..huhuhu~:)

    ReplyDelete
  2. sudah hantu nampak...nak hantu gak..tp PC ni asik la terpasang je...tak leh kata pape la...

    ReplyDelete
  3. Falsya, kalu ada tips2 nnt share la ek heehehe

    ReplyDelete
  4. wah ada novel baru...
    Betul andai itu takdirnya memang best novel jue baca berkali2 dan srtiap kali baca mesti menangis

    ReplyDelete
  5. Tajuk novel...
    Mcm tajuk buku ilmiah je...

    ReplyDelete
  6. tajuk novel memang hotlah kikiki...Nanti cerita apa kisahnya....

    ReplyDelete
  7. WOW! Tak menahan tajuk buku.. hihihihihi

    ReplyDelete
  8. leh email ni nk mntk tips yg bgs dr profesor Falsya utk memikat hati suami...
    hihiii

    ReplyDelete
  9. aku br planning nk bli buku ni bebs... hehehe... best x??

    ReplyDelete
  10. @Nieyl sesuatu kan tajuk buku nie..hahaha

    ReplyDelete
  11. @syawalsimpsons hantu novel dh merasuk diri ini..wahahahah

    ReplyDelete
  12. @Jue a.k.a Ibu 2F itu la jue..frust betul bile nak xde...sobssss..

    ReplyDelete
  13. Baca tajuk pun nampak cam best..

    ReplyDelete
  14. @watyz so far aku bacs mcm best..cer beli.lheheeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...