Friday, February 28, 2014

:: STICKY POST :: Calling All Coach's Lovers ::

Kite nak let go handbag COACH kite..baru pakai sekali je tau..pastu dh xpakai dh..dr xpakai baik la let go..boleh beli handbag baru..huahuahuahua..reason nak jual, sbb kite nie actually not really into Coach..tp xtau la asal kite beli..ooopppsssss sorry, mok mok belikan..hikhikhik..ade hantu gamaknye bile kite masuk butik Coach tuh...kihkihkih..tp kite dh mintak permission mok mok tau nak jual..nggggeeeeee...;)


Kalau ade sape2 yg berminat boleh la email kite falsya6701@gmail.com

Harga boleh runding..;)

18 comments:

  1. wahh cantik lagi tu...tp jemah pon dah jarang guna handbag ni..handbag bergerak dua tu pon tak terkelek

    ReplyDelete
  2. dah tk leh pakai ke beg ni? pakai beg besar lg ek :D

    ReplyDelete
  3. Kenalah letak harga dulu Falsya bagi kawan-kawan roughly tahu. Masih baru sangat sebab baru sekali pakai.

    Ini memang tak bolehlah masuk botol susu/pampers bagai.Sya dah kena beli besar sekarang - kongsi dgn princess comel:)

    ReplyDelete
  4. comel jer beg tue...berkenan...tapi tak muat pulak nak letak pampers dan lain2...kalau bujang sesuai nie...

    ReplyDelete
  5. akak pun ada patern ni.. sangat la xberkenan sebab tak boleh buh barang banyak

    ReplyDelete
  6. wah..berapa riban nk jual ni..takot ahkak..heheheh

    ReplyDelete
  7. wahhhh cantiknye....rase syg plak nak let go kan

    ReplyDelete
  8. assalam,

    bunda singgah petang jumaat..

    ReplyDelete
  9. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  10. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  11. sayangnya nak jual...cantik lagi tu....SA pun x minat sgt ngan Coach...x tau kenapa..

    ReplyDelete
  12. Memang cantik, cheq da lama kenan tp amsih tak berkemampuan.. takut dengan rege..hehee
    Agak2 dlm lingkungan berapa? :D

    ReplyDelete
  13. Cantik, tringin nak pakai tapi ingat bila budak2 besar, tapi duk cari gak yg backpack hat galas belakang tu. Nampak cantik tak berani tgk rega, sorri luahan panjang pula kat sini :)

    ReplyDelete
  14. nak carik beg galas je. senang skt. hehe...

    ReplyDelete
  15. Lawanya sis..ahkak is blm mmpu lagi nk pkai beg branded setara ni..uhuk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...