Friday, February 28, 2014

:: Fruit Heart ::

Nie la 2 org "fruit heart" kite u'olls..cannot imagine life without them..love them both so much..

Mok mok kadang2 ade gak baca blog kite tau u'olls..tp die baca senyap2..penah satu hari tuh kan, tetibe je mok mok say WELCOME kat kite pastu gelak2 smbl bgn nk naik atas..kite pun mcm pelik la..dh kenapa domok nie tetibe welcome pulak nie..sakit ke ape laki aku nie..kihkihkih..pastu bile kite amek ipad, baru leee kite tau nape..bile on elok baik terpampang blog kite kat screen..ade satu entry tuh yg kite say TQ kat die..sbb tuh la die balas welcome balik..astaga..betul menguji minda laaaa..

Lagi satu yg mok mok menguji minda kite..setiap masa duk 'ber-u'olls" ngan kite..asal sebut ape2 ngan kite, ujung2 tuh mesti ade ayat "u'olls"..skit2 "u'olls"..panggil kite pun guna ayat "u'olls"..smp kadang mcm malas nak  layan mok mok sbb asyik "ber-u'olls" je ngan kite..boleh x malas..ahahahhaha..pastu bile kite xlayan, siap cuit2 ckp, "u'olls nie sombong la u'olls..i'olls panggil u'olls nie"..kite dlm hati, "dh kenapa org tua nie"..wakakakakka..org tua..ahahaahah..

Pelik betul..bile dh lama2 baru kite pasannnnnnn..kite kan selalu ber-u'olls dlm blog..astagaaaaaa..mok mok perli kite lg..stress mak tau..gigit kang tau laaaaaa..hahahahahahaa..

Sabo yo lah i'olls u'olls..penghibur hati betul..;))))

11 comments:

  1. Tergelak baca tajuk tu "fruit heart" hehe buah hati ka, tula kadang tu si sebelah kita duk baca rasa kesian plak tak da ceta tentang en sebelah ni :) comelnya fruit heart junior tu :)

    ReplyDelete
  2. mok mok u hensem..ehhh?hehehe...
    tembom kecik lagi comel :)


    *klikbalik..yeayyy...!~* :)

    ReplyDelete
  3. hahaha... kan dah kena ngajuk oleh cik abang...hehee...

    ReplyDelete
  4. kalo kena perli malu gak falsya..ahahaha
    rasanya laki zee tak baca kot blog i'olls..memula dulu ada la..

    ReplyDelete
  5. mok mok yang sengal uolls...kikikiki

    ReplyDelete
  6. Salam Falsya..lama k.atie tak singgah kat sini?Sihat...comeynya anak Falsya yer..geram tgk!

    ReplyDelete
  7. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  8. Rasa malu kalau dua bc..
    Hi..
    Kena tulis yg baik2

    ReplyDelete
  9. Rasa malu kalau dua bc..
    Hi..
    Kena tulis yg baik2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...