Tuesday, February 25, 2014

:: Xsampai Hati ::

Pagi2 kan kite mcm kesian sgt nak angkat qisya gie umah mak kite..sebelum nak angkat, bile tgk muke mek tembun tuh lena tido kan, serious xsmp hati..rase2 semua mak2 yg bekerja mesti rase bende yg sama..kan kan kan..tp kite bersyukur yg jaga tuh adalah mak kite sendri..mmg hilang rase risau..qisya nie sejak kite keje n anto die umah mak kite, rasenye baru sekali yg bile kite angkat letak dlm car seat die tido..kalau x, angkat je, mata dh celik dh..smp la umah mak kite..

Cer kalau kite cuti, mmg kul 10 pagi baru mek tembun tuh bgn..qisya sedo dh awal tp bile bg susu die tido balik..rase mcm nak jd housewife jer..nak jaga qisya sendri..fulltime housewife..tp tuh la..keadaan ekonomi skang yg memaksa kite utk keje..tunggu la gaji mok mok 10k baru boleh kut..amin3..kihkihkih..

Pastu skang nie kalau boleh sharp2 nak balik..now xstart bz lg boleh la blk sharp2..dh start bz nnt mmg ssh skit..tp kite cube jugak utk blk awal..rindu anak woooooo..nk peluk cium die..walaupun penuh air liur tp stim woooo bile cium baby nie..hehehe..bau baby nie its like drugs tau..everytime every second mesti nak nk bauu jer..bau masam yg dirindui..heheheh..betul x betul x?...;D
Ishhhh..tgk muke mek tembun nie terus rase mcm nak terbang balik jer..rinduuuuuu..

7 comments:

  1. alolooo...molatnye muke dak tembun ni falsya...gewammmm nye...geget skit.... nyum2...cute sgt....penuh jer muka cam bulan...hihii

    ReplyDelete
  2. Comeeellll sangat2 qisya ni!! Rase nak gigit2 pipi dia tu!! U makan ape eh time preggy? Susu u amik tak? I ni nak minum susu macam nak telan racun jeerr.. haha.

    ReplyDelete
  3. @adarnadzmie dh bolat sgt dh kak si mek tembun nie..skit lg nak fighting michelin dh..ahahaha

    ReplyDelete
  4. Baju mek tembun ni aish pun ada dulu..kemahen aish pkai finkkk

    ReplyDelete
  5. @BeLLa de ViE u org ke berapa tah yg tanye..xingat..hehe..every morning i mmg minum susu..at least 2 kotak..susu dutch lady low fat je yg boleh..mlm before tido sekali..kalau ingat la..i amalkan jus delima..then after 6 months i amalkan minum ai kelapa smp la beranak..after solat mmg i selalu berdoa..doa i lama gile beb..mcm2 i berdoa..hehe

    ReplyDelete
  6. @Chekgu Azrine huiyooo...pink u'olls...kecik2 xpe kak rin..dieorg redha je kite pakaikan ape2 pun..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Hukhukhukhuk.. Memang semua working mothers akan pikir nak resign kan.. Haih.. Bila nak kuar umah je tengok dia merengek2 nak ikut kita rasa mcm nak mc jeeee. Huwaaa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...