Wednesday, February 5, 2014

:: Ter-emo ::

5hari cuti kan xde wat ape pun..kite gie lepak umah cik jijah..pastu ari ahad lps gie Pavi jer..itupun kejap sbb mcm boring tetibe..selebihnye byk melepet je kat umah sbb demam, batuk n selsema..potong betul..time cuti la nak sakit bagai..ehhhh, sila jgn mengeluh ye falsya..sila bersyukur sbb diberi sakit tuh..heheheheh..

Smp skang sebenarnye kite batuk ngan selsema..demam kite lak mcm main2..kejap nak demam pastu eh eh, hilang dh..hishhh, tuh yg wat lemau je nie..suara xyah cite dh..dh jantan abis dh..nangis jantan2 bile dgr suara kite tau..maskulin sggtttt..wekkk!!!..mak tulen nyah..huahuahua..

Bile dh melepet kat umah sbb xsihat mok mok la yg wat segala laundry..dia la yg basuh baju, die la yg sidai..cuma part lipat2 je keje kite..ehh, kalau nak diikutkan mmg mok mok yg wat laundry..kihkihkih..

Ye la..bg2 la tugas..kemas umah, masak, kemas dapur, lipat kain, gosok baju semua kite wat..so part laundry ngan mop lantai, mok mok punye tugas la..nasib baik la mok mok ringan tulang nak wat semua tuh walaupun xbyk tp ringan la jugak beban kite nak wat keje umah..hehehehe..
Haaaa, tuh die hero aiiiiii tgh sidai baju..hehehe..

Kete kite kan dh di-let go secara rasmi mlm semlm..huwaaaaaaa..sobss sobssss..byk berjasa itu gengen..serious sedih sgt time tuh..bile used car amek kete kite, serious sedih sgt..bile otw nak jmp used car, kite drive gengen for the last time..slow je kite drive sbb itu je moment terakhir kite ngan kete kite..org akan kate ahhh gedik la nak jual kete pun nak sedih2..hoiiiii, mau xsedih..almost 8years ngan kite kut..lain la kalau baru berapa bulan..;((((
Gambar terakhir gengen..;(((((((

Selamat tinggal gengen..;((((((

10 comments:

  1. Waaaa..klu akk pun sedih..kereta akk tu dah 12 tahun..lg la sedih..tp hubs dh decide xpyh jual klu nk beli kereta lain..blh kot nti ank dara pakai..haha..lmbt lg tuh kot

    ReplyDelete
  2. aaahh sedih kan? I think I will feel the same kalau nak let go my first car :(

    ReplyDelete
  3. sure sedih kan kalu terpaksa letgo apa saja yang kita sayang. tapi xpe, lepas ni ade pengubat duka kan

    ReplyDelete
  4. ehem ehem..saper pulak pengganti gengen ni???

    ReplyDelete
  5. serius sue pon sedey sebab sue pon ada kenangan ngan gengen tu...

    ReplyDelete
  6. Takpela, jadikan kenangan..
    Dah amik gambo sesama kan?
    Nnt pengganti harapnya dapat berbakti selama atau lebih lama dr gengen

    Ecewah! Ayat xbleh blah! Haha

    ReplyDelete
  7. Kalo saya pun sedih ni...yerlakan hakmilik kita lama tu...tetibe nak serahkan kat orang...memang sayu sangat.....

    ReplyDelete
  8. sedih sya...
    jue jual myvi kita rasa nak nangis...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...