Thursday, February 20, 2014

:: Habit Baru Qisya ::

Qisya skang nie dh ade habit baru..suke makan baju die..kalau pakaikan die rompers mmg xleh nak tarik2 baju die masuk mulut..tp cer pakaikan die dress or baju2 yg boleh die tarik..haaaaaaa, mmg qisya bermurah hati belanja perut ngan puchat kat semua org..ahahahahha..
Haaaaaa, betulkan betulkan, kite xtipu...qisya belanja perut kat semua org..bile kite tarik kasik tutup perut tuh, die tarik balik baju tuh masuk mulut..ishhh, nape ketara sgt nmpk mcm anak cino je nie..
Bukti no 2..ahahahaa..member kite kak nonie kate nnt dh besau qisya kawen ngan org jauh sbb pusat dlm..tp kite yg pusat dlm nie xkawen pun ngan org jauh..ingat kawen ngan org singapore (ehem ehem, abg eren ajis la sape laie..wakakakaka), tp org jauh kat singapore tuh dh bertemu jodoh ngan org lain..sobssss..ehhhh, terhover pulak aiiiiii..hehehe..pangggg!!!..sedo diri skit pashah..ye la ye la..jodoh kite bukan org jauh pun..jodoh kite org dekat jer..seberang longkang jer..canner tuh..;))))

Pastu skang nie qisya suke isap jari die..kadang tuh ngan jari2 org sekali die nak ghodok dlm mulut die..ingat makanan kut..kadang tuh die sendri yg tarik tangan kite or daddy die masuk dlm mulut pastu nyot nyot..kalau tgn mommy ye la sedap sbb air tgn ibu kan yg paling sedap di dunia..ahakkksss..tp kalau tgn daddy tuh mommy xtau la..hehehe..
Okayh..nie habit feveret qisya..tidooo tidooo dan tidoooo..ikut pangai daddy je suke tido..ehhh, ke mommy..ehhh, ke daddy..ahahaha..kalau dh ngantuk sgt, mmg tau2 je dh gone..xyah didodoi, xyah ditepuk..kan senang gitu..

Huwaaaaaa, tetibe rindu pulak kat mek tembun nie..sobs sobssss..

10 comments:

  1. nanti jumpe petang yee..kikiki...mek tembun ni buat aunty soya geram nak gigit

    ReplyDelete
  2. rasanya qisya gatal gusi kot nak tumbuh gigi..cuba sya belikan mainan jenis getah...ala yg untuk baby gigit tue

    ReplyDelete
  3. eh nak ckp ikut pangai daddy padahal mummy dia pon kuat tido. :P

    ReplyDelete
  4. Comel dan cantik Qisya, cantik kulit dia, meh aunty nak dukung. Nak kata nak tumbuh gigi pun awal lagi kan.

    ReplyDelete
  5. Senangla nk jga qisya nih..comel mcm ank jepun pun iyer..bdk2 ni mmg suka ngisap bnda..pntg btul dpt hisap..hbs hbsan hisap!!

    ReplyDelete
  6. cekci nampak puchat qisya...hehe... bb memang cam tu... apa je nak masok mulut nak isap...

    ReplyDelete
  7. Puas dpt baby macam ini. Senang jaga tak banyak kerenah. Baby yg suka hisap jari biasanya tak suka menangis..

    ReplyDelete
  8. Senang dah qisya tdo.. Xmcm sblm ni kan.. Hihi.. Comey sgt ni napeee..??!!

    ReplyDelete
  9. ehhhh macam samaaaa jeee.. macam samaa jeeeee.. tapi emyr bukan hanya baju. apa2 kain yang diletak atas perut muncit dia tuh semua dia ghodok masuk mulut.. lampin ke, towel ke, selimut ke.. semua selamat masuk dalam mulut

    ReplyDelete
  10. ololo...makin comey cik tembun!!!hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...