Thursday, February 27, 2014

:: Sayang Rodhi ::

Terima kasih rodhi..ehhhh, dlm nie pun nak panggil rodhi kan..kompius org nnt..rodhi adalah diah..kiteorg mmg suke tukau2 nama sesama sendri..ahahahhaa..

Nie nak bgtau nie nape pagi2 kite dh terima kasih kat diah..hehehe..sbbbbb diah bank in kat kite RM300..alhamdulillah..syukur..kihkihkih..

Diah bg RM300 kat setiap sorang..kat nana keding, nana mia ngan kite..sbb diah baru je dpt direct hired kat comp die skang..comp oil n gas..tau2 je la kan gaji oil n gas mcm mana kan..so dgn rezeki yg ade, diah share ngan kiteorg bertiga..diah kate, "dh, gie main jauh...xde adiah besday thn nie..smp 3 thn"..ahahaha..nana mia ngan nana keding dh guna duit tuh beli handbag dh..coach lg u'olls..diah bg RM300, kalau ade lebih tuh sendri tambah..kihkihkih..

Kite je xtau nak beli ape..nak beli handbag, yg sedia ade pun xterpakai lg..si nana keding, handbag coach die tergantung belakang pintu lg katenye..xguna lg..mmg xguna xguna xguna..ahahaha..kite ckp la ngan diah, "rodhi, aku guna duit tuh shopping baju je la".."aku bank in je nnt..lantak ko kat situ"..wakakaka..kohaja kan..hahahaa..

Ayat2 seharian yg kiteorg guna xkisah la bile berjmp or dlm group wassup mmg kasar..kalau org yg xtau n xkenal kiteorg nie mcm mana mesti ingat kiteorg gaduh..padahal mana ade gaduh...kiteorg takat bahan kutuk mengutuk sesama sendri mmg biasa..sbb tuh la masing2 boleh bertahan kawan smp skang sbb masing2 pun lebih kurang je mulut..

santek best friend aiii nie..sayang rodhi..

Kite kenal diah nie dr umur kiteorg 17 thn..skang nie dh 31thn umur masing2..dh 14thn dh..punca kiteorg kenal xyah la nak cite..benda lama usah dikenang..masing2 dh ade kehidupan masing2..kite bukan mcm setgh org yg suke cite kisah2 putus cinta, jiwa kacau hati merana dlm nie..sbb kite sgt happy hidup ngan mok mok plus dgn si tembun kite tuh..so wat ape kite nak cite sejarah yg dh lama hilang..

Kite ade waktu turun naik diah..dr die keje kat Tangs, menyewa bilik beralaskan tilam nipis kat umah belakang Bukit Bintang (time nie xrapat sgt lg), smp la diah skang nie..dr gaji ratus2 smp la gaji yg beribu-riban..diah nie mulut mmg kohaja tp hati die baik..ape je rezeki die ade, die akan share ngan kawan2 die..ngan family die sendri xyah cite la..sbb tuh la diah nie sgt murah rezeki dr dulu smp skang..bile tgk diah skang nie, n bile tingat balik diah zaman dulu2, seriously kite rase sgt happy utk die..mmg die deserved utk hidup mcm mana die skang..

Diah nie sgt independent..xpenah nak sshkan org..kalau sshkan pun ngan kiteorg2 je..kiteorg kan lg rela mintak tlg sesama sendri dr mintak tlg org lain..sbb kiteorg 4org jenis xberkire pun ngan masing2..hehe..dr sekolah diah dh start berdikari..dr sekolah dh start carik duit sendri..sbb tuh diah jenis yg outspoken, jenis yg kuat kerja..tgh sakit pun nak keje gak..kadang tuh kiteorg smp bising2 ngan die..jenis xleh duk diam..tgn tuh nnt gatal je nak wat something..pastu bile kiteorg marah tau lak menjawab, "aku xleh la duk diam..lg sakit aku nie..baik aku wat keje"..kut dek kau la rodhi..ahahahaha...

Kalau nak cite psl diah nie pjg sgt..smp tulat tulit pun xabis..dh tuh, 14thn berkawan..kompom2 la byk..hehehe..kang xpsl2 krem mata korang baca..krem dh xleh nak kelip2 dh...kihkihkih..okayh tuh je la..

p/s : okayh la..nak beli baju..online je u'olls..kan skang nie semua di hujung jari je..hikhikhik..

9 comments:

  1. Semoga murah rezki diah..baik btul!!!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..beruntung ada sahabat yg baik mcm nie... :)


    psstt : duit 300 beli la subang dak tembom tu :) ade jugak kenangan duit dr rodhi!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...rejeki jgn ditolak..

    baik btl diah..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. murah rezeki diah dan rakan rakan... lama nye dah kawan 14 thn. friendship forever... seronok tgk persahabatan korang.

    ReplyDelete
  5. cantik btol rodi...
    sayang rodi ketat2 hahaa

    ReplyDelete
  6. Murah rezki diah
    Moga persahabatan uols kekal selamanya...

    ReplyDelete
  7. murah rezeki...amin... seronokkan dpt kawan yang baik2 gitu...:)

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnya...rm300 sedapp dpt shopping tu...semoga murah rezeki kak rodhi tu yer...amiinn

    ReplyDelete
  9. sue kenai si ridhi cantik manis ni..mmg sengal, mmg kohaja semua ada..tp dier la yg best kan..walaupun sue baru kenai dier kat blog...1st time jumpe waktu preggykan izz 6 bulan..rasa macam dah lama sangat2 jumpe n kenai dier...best kan kawan ngan rodhi ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...