Wednesday, February 5, 2014

:: Salahkan Susu Punca Bengkak ::

Haaaa haaaa haaaaa..ape yg bengkak ape yg bengkak..kihkihkih..xde la nak salahkan susu sgt...eehhhh, mmg xde sgt punnnn..more to salahkan diri sendri sebenarnye..sendri salah nak salahkan susu yg xsalah pulak..ngeeeeee..

Semalam kan breast kite bengkak gile..bende nie dh common okayh..so xyah la nak eeuuwww sgt bile kite mention breast..ehhhh, nape tetibe nak emo nie..emo emo emo..huwaaaaa..rindu gengen..tetibe..ahahahhaha..

So dgn langkah yg penuh kompiden gie la bilik filing kat dept kite nie dgn niat nak mengepam la..dgn kompiden jugek kite pasang pam kite..tgh lalalalalalaala, sekaliiiiii, halaaaaaaaaaa..demmmmmm..tertinggal la pulak..serious nak nangis rase..dh la tengah bengkak susu yg mmg tunggu nak meletoppssss jer..serious terasa sgt kehilangan suku nyawa..suku je la tp..sbb skang nie nyawa kite dh bertambah..so sorang skit dpt nyawa kite..kihkihkih..

Kite tertinggal.....
Bende alah nie..kalau tetinggal nie mcm mana nak pam..huwaaaaaaa..

Mcm mana pun kite kene kuarkan jugak susu masa tuh sbb dh sakit sgt dh..puas la kite duk menekan2..mcm2 pesyen tekan kite wat..dpt la 2oz..sobsssss..;((((((

Kepala pikir nak balik umah amek jer..tp tp tp tppppppppp, gengen dh xde..huwaaaaa..kite gie opis pun mok mok anto..mcm mana nak blk umah amek bende alah tuh..;((((((..kalau ade kete mmg kite dh blk amek dh..dh la balik opis kene singgah kl sentral jmp mok mok..mmg semlm sgt seksa..kite menahan jer kebengkakan susu tuh..

Time tuh rase mcm susu dh jd keju dh sbb keras sgt breast kite..rase mcm nak potong pastu makan keju tuh biau kempis skit..boleh????..hehehe..

Arinie pulak kite mmg make sure semua complete..semua component ade..xnk dh ulang lagi sakit semlm yg menyakitkan..boleh wat menitis air mata wooo..

9 comments:

  1. aah boleh bikin demam tu kan kalo dibiar lg lama..hehe

    ReplyDelete
  2. penah gak jadi kes x complete brg nak mengepam.. trus drive g kedai baby beli corong baru.. nak drive balik umah jauh sgt. kalu sakit cmtu, letak ice pack tu kat cik B jap bagi lega

    ReplyDelete
  3. sue penah rasa..macam bawak batu kan

    ReplyDelete
  4. aduh sakitnya...
    sabarnya seorang ibukan

    ReplyDelete
  5. hihi.. macam2 hal... mule2 rasa nak simpati, tp bile baca 'keju' tu, trus rasa cam nk batalkan niat nk simpati.. :P
    so pasni prepare semuanya tau b4 g opis.. cam nk bperang gitu :D

    ReplyDelete
  6. kalau dah bengkak sangat.terpaksa peras sendiri tanpa alat bantuanlah...

    ReplyDelete
  7. bengkak susu la paling scary..memang sakit giler..nak mengamuk jer rasa..

    ReplyDelete
  8. allahuakbar mujurlah awak x demam, kalau bengkak susu tak boleh nak keluarkan silap² bengkak ooooo .. lg ngeri, ngilu ...

    bab nak pam ni mmg kene gigihkan jgn sampai brg tertgl klu x ginilah jdnya..

    senyummm dah okkan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...