Friday, February 7, 2014

:: Kejamnye Manusia ::

Sila baca dulu ......

Kite xsure info nie betul ke tidak..tp kalau betul la ape yg hamba Allah nie share, mmg org2 yg terlibat wat mcm tuh kat anak yg xberdosa tuh patut kene gantung sampai mati..jgn bg lps dieorg nie semua..dgn mak arwah pun jgn lpskan..gantung smp mati jugak..itu je hukuman yg setimpal utk org mcm nie..

Ya Allah, ape lah salah anak nie..sedih kite tau..anak nie xberdosa pun..baru 2thn..xtau ape2 pun..sedih betul bile manusia nie dh ber-raja-kan dadah..terus hilang perikemanusiaan..agaknye bile dh kene masuk penjara baru mak die nk nyesal kut..

Yg maknye pun kenapa wat anak mcm tuh..xde perasaan ker die?..sanggup die tgk org perlakukan anak die sendri mcm tuh..kite walaupun tgh stress, tgh migrain teruk, anak menangis mcm org histeria menjerit betul2 kat tepi tinge rase mcm nak pecah gegendang pun boleh besabar lg..xsmp hati nak marah, apatah lagi nak piat, nak pukul segala..sbb still kecik n masih lagi baby..mudah2an sifat sabar kite ngan anak nie berkekalan n mudah2an makin menebal la setiap hari..

Kite skang nie bile dh jd mak2 nie, mmg xleh langsung tgk gambar baby2 kene buang, kene bunuh, kene rogol, kene liwat atau ape2 je la..or tgk video kene dera ke ape ke..kite jd sedih yg teramat sgt..sedangkan nmpk baby yg mak die pegang bile naik motor kat jalanraya pun boleh jd sedih, inikan pulak la dgn ape yg kite mention kat atas nie..sebenarnye before ade anak lg dh mcm tuh..tp tuh la bile ade anak nie, perasaan tuh lg berdouble triple..;((((((((((


6 comments:

  1. geram kannn...tergamak memperlakukan sebegitu rupa. paling binatang, tentulah maknye. moga binatang2 ni diberi hukuman berat

    ReplyDelete
  2. nih jin afrit...binatang pun tau sygkan ank

    ReplyDelete
  3. setuju dgn chekgu azrine, ni bukan manusia, tp binatang.. stupido btl la

    ReplyDelete
  4. kesian kan....geram kan....rasa nak pijak jugak je yg membunuh tu

    ReplyDelete
  5. kesian kan....geram kan....rasa nak pijak jugak je yg membunuh tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...