Tuesday, February 18, 2014

:: Deco ::

Kite tingin sgt nak deco mendeco umah..byk dinding2 yg kosong menanti utk dipaku, digrill dan ditebuk..kat area tv mok mok xbg usik sbb mok mok nak wat panel tv kat situ..ok fine!!!..tau xleh usik..tp tuh la..nak deco2 nie kalau ikutkan dr first2 masuk umah lg nak wat..tp tuh la, time tuh tgh sarat kan so semua org xbg wat keje berat2..then dlm hati ckp xpelah nnt dh beranak n dh abis pantang, nak wat la deco umah..

Sekaliiiiiiiiiii, nan hadooooooo..ahahahhahahaha..anak manja sgt xleh nak berenggang..semua idea tuh simpan je la dlm otak..skang nie x tepu lg ingat la..dh tepu esok mmg nan hadoooooo sekali lg..hehehehehe..

Xpe2, one day la..bile qisya dh besau skit..boleh la start deco2 umah..nak gantung gambo2 kawen, frame2 ngan bffssssku..tp tuh la, one day tuh xsure la pulak bile kan..10thn pun one day jugak..

Sebenarnye kannnnn, kite pun xtau ape yg kite ngarutkan kat sini..kepala kite ade skit weng lately nie..ngan batuk selsema demam..layan kan je la ye u'ollssssss..kbaiiii..

10 comments:

  1. sama la. rumah dah mcm kertas lukisan. sana sini ada gmbar hsl seni budak2 ni.

    ReplyDelete
  2. rumah akk pun terpk2 nak cat dinding..tp bila entah nak buatnya..huhu

    ReplyDelete
  3. kahkahkahakh.. 10tahun pun one day jugak. kkkikiki

    ReplyDelete
  4. Betul-betul, nak letak vas kaca pun tak berani sat gi, tambah keja lagi, tu pun buku2 ingat menambah minat budak2 tapi keja duk kutip susun tu yg lebih, dah mengah hmm

    ReplyDelete
  5. @sal ya silap2 falsya punye umah pun coming soon gitu..hehe

    ReplyDelete
  6. @Chekgu Azrine hehe..ke sama mcm falsya one day juak..ahahha

    ReplyDelete
  7. @::EIDA:: lama nak tunggu 10thn tuh kan..ahaha

    ReplyDelete
  8. @babYpose kalau nak letak segala mak nenek pasu kene letak tinggi2..kalau x hurmmm, mmg selamat la..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...