Thursday, February 6, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway

Sesaje je nak try..dh lama xmasuk giveaway nie..;))))

TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool


SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini





Boleh gantung di playroom anak :)

Ok, tu je, join ramai-ramai ye, bye!


Okayh..so utk giveaway nie kan temanye pasal bapak anak kan...bapak anak????..mak anak???..sbb gambo mak anak berlambak2 smp boleh meletup henpon..dh tuh maknye je yg rajin nau nak berselfie2 segala..kihkihkih..

Godek punye godek terjmp la gambo kat bawah nie..bile nmpk gambo nie terus mcm, hurmmmmmm, boleh dijadikan gambo penyertaan nie..penyertaan hokeyh...hehehe..


Kite rase gambo bapak anak nie cool gile sbb tah la..tah la nyeah..kemon falsya kemon..kihkihkih..u can think of something..ngeeee..okayh okayh, bile tgk gambo nie kan ibarat mcm tgh tgk mirror..tp model yg baby tecik comel tuh ibarat waktu daddy umur 3bulan..pastu yg model baby tuek besau tuh adalah pada umur sekarang (umur adalah rahsia bg menjaga hati baby tuek..hahaha)..so itu je la kut..kang pjg2 kang marah tuan tanah..hehehehe...;))))

4 comments:

  1. wahhh syok nyerrr ..good luck

    ReplyDelete
  2. Sya kakak suka!! Matching aje style tidur daddy dgn Qis ni tau.

    Selamat berjaya!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...