Friday, February 14, 2014

:: 4Tahun..Mode : Jiwang ::

14.02.2010 - 14.02.2014

Tarikh di mana bermula segala2nya..
(FYI, kite xcelebrate Valentine's Day tau..xpenah celebrate pun..kebetulan arinie anniversary kite ngan mok mok)

4 tahun menyulam cinta...
(eewah2...ayat sgtlah xboleh blah...goli geloman den..sila muntah hijau..bluwek!!!..wahahahahaahha)

Tapi arinie bukan tarikh kite nikah..arinie tarikh anniversary kite ngan mok mok together2..

Arinie adalah tarikh yg mencetus segala2nya..

Dari "berkawan" smp lah ke tunang smp lah ke jinjang pelamin..smp lah lahirnye seorg baby yg sgt comel, gebu, tembam dan tembun, baby yg bijak dan cerdik, baby yg byk akal walaupun baru je berusia 3bulan7hari..

Nur Qisya Arissa Bt Irwan Nor Ishar itulah nama yg diberi..

More and more years to go..counting and still couting..insyaAllah..

Domok, i tau u mesti akan baca blog i..cepat atau lambat je..just nak ckp TQ sayang for everything..tq coz selama nie byk bersabar ngan perangai i yg grumpy, yg emo xmenentu, walaupun kadang pangai i dh mcm over limit, tp u ttp bersabar ngan i..u treat i dgn sgt2 baik..u pentingkan i dari diri u sendri..gaduh tuh perkara biasa..sedangkan lidah lg tergigit..tp everytime gaduh2 manja, u yg selalu beralah ngan i..beralah dgn org yg punye ego sgt tinggi walaupun i yg start dulu, walaupun bende tuh salah i..kalau nak say tq dekat u mmg rasenye byk kut..huahuahua..xpe la, janji u tau, i tau..kalau x tau, wat2 tau jer..kihkihkih..
(i xtau nak susun ayat..berterabur ayat i..xpe la, janji u paham..kan kan kan)


Tq so much for this present domok..really love it..sayang domok i sgt2..hug ketat2..muahhhxxxx..;D

Utk wedding anniversary ujung thn nnt nak bg present ape pulak????...wahahahaha..
(4thn together, 4thn tuh la xabis2 nak pau mok mok..love u domok..kuikuikui)

23 comments:

  1. tak pernah ingat tarikh jumpa.
    tarikh kahwin pun konfius nga tarikh kenduri kahwin.
    ha..ha

    btwn happy aniversary.
    peluk cium si comel 3 bulan..
    insyllah cinta nan suci ke jannah amin..
    berkat jumaat penghulu hari.

    ReplyDelete
  2. aloh..aloh..sweetnya dia..
    semoga berkekalan hingga hujung nyawa ye sis

    ReplyDelete
  3. penuh bermakna hidup falsya ye...
    yeyeyeyyeey dapat kereta baru

    ReplyDelete
  4. Tahniah dear...
    hadiah pun best :D

    ReplyDelete
  5. sya meh datang sini..nak merasa naik kete baru ni..terbau2 bau kete baru ni....meh la..macam kenai je kete apa ni..plzzz nak tgk

    ReplyDelete
  6. sya meh datang sini..nak merasa naik kete baru ni..terbau2 bau kete baru ni....meh la..macam kenai je kete apa ni..plzzz nak tgk

    ReplyDelete
  7. hihihi .. kt xde tarikh² anniversary kenal.. sbb terus tunang kikiki .. kira tarikh tunang tu lah tarikh anniversary .. sama dgn tarikh nikah.. thn jer lain ..

    ni naik kereta baru ker?? dpt hadiah kereta yer...

    ReplyDelete
  8. Owh sweet!
    Dekat2 plak tarikhnya ye hihi..

    Apapun, moga bahagia till jannah
    Moga jadi mami n dedi terbaik buat qisya n adik2..
    Adik? Ehhh? Hahaha..!

    ReplyDelete
  9. Bila dari sehari ke sehari berganjak tak sedar ianya menjadi ikatan indah selama 4 tahun. Tahniah dari kakak buat Falsya dan En Irwan.

    Moga jalinan kasih terus mendapat keberkatan hingga ke syurga.

    ps: geram tengok si cute. bibir pun kilat macam pakai lips gloss:)

    ReplyDelete
  10. @Petak Bunga kite sejak beranak nie lagi la..tp sbb semua date masuk reminder kat henpon, tuh yg boleh ingat tuh...hahaha..

    insyaAllah..amin3..;D

    ReplyDelete
  11. @Cik Jue sgt bermakna jue..untung sgt dpt somi mcm mok mok...ehhh tetibe terpuji laki sendri..ahaha

    ReplyDelete
  12. @syawalsimpsons boleh2..nnt kite jalan2 satu putrajaya...ahaha

    ReplyDelete
  13. @Masya lagi senang nak ingat sbb tarikh satu je..mcm kite ade 3 tarikh nak kene ingat..tuh yg kadang lupe tuh..ehehe

    ReplyDelete
  14. @Nad MamaZN haaaaaaa, adikkkk????...kuang2..jeng3..hahahahaha

    ReplyDelete
  15. @Kakzakie tq sgt2 kakak..touching falsya..amin3..;D

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. keta ape ni...kete ape ni..mcm tahu tapi nak tuan punye bagitau.hehe..nyibuk je iolls kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...