Tuesday, February 4, 2014

:: Kasih Seorang Daddy ::

Kasihhhhhh sgtttt..kuang3..mestilah kasih..kasih kan anak kut..;))))

Qisya kan kalau kite bwk die tido dlm bilik mmg memula die tido dlm baby cot..then kalau die terjaga nak susu baru kite angkat die bawak tido atas katil kite..

Senangkan bg anak susu bdn..senang bile menjelang mlm nak ke pagi..ek ek skit jer, sua..ek ek skit je, sua..xyah susah payah turun tangga mamai2 ngan rambut mcm mak lampir, kain senget benget, baju tuck in sebelah, ngan air liur basi meleleh2 gie dapur wat susu utk anak..

Okayh, kite ter-hover ter-imaginasi..part rambut mcm mak lampir ye..yg lain semua dusta..kiteeeeee nak pakai kain ker????..mcm reti je..kalau pakai kain silap2 mlm time nak tido je behave kain melekat lagi..time bgn esoknye tah ke mana kain..boleng2 je nnt..maluuuu aiiiii..no no no..hahahahaha..

Ehhh, termengarut pulak..pjg lak tuh termengarutnye..huahuahua..okayh smbg blk cite..pastu bile dh bg susu kat qisya, bile tgk muke suci tido lena sgt, terus mcm xsmp hati pulak nak angkat die masuk baby cot balik..kite biaukan die tido sebelah kite..tp skang nie si tembun kite tuh mcm dh lasak..not to say lasak yg kaki kat perut, tgn kat muke..bukannnn..mcm kalau kite letak die kat position pukul 12, tgk2 die dh ke pukul 3..dh la space tido kite makin mengecik..ngam2 bdn jer..sob sob..

Penah sekali tuh kite tido mengereng membelakangkan qisya..tau2 je mok mok kejut kite siap ckp jgn bergerak..sbb kepala qisya betul2 belakang kite..kire kalau kite pusing mmg penyek kepala qisya..ahahahahha..takut daddy die..terus alihkan anak die tuh kat tgh2 balik..

Sudahnye bile tau anak die dh pandai memusing2 kan bdn, mok mok pun beralah laaaa..mlm semlm mok mok bawak naik katil single yg ade kat bawah letak dlm bilik kite kat atas..mok mok la yg tido kat katil single tuh..sian domok aiiiiiii..ahahahahhaa..

Daddy beralah demi anak..takut anak kene himpap samada ngan kite or ngan die..kuikuikui..
Katil single tuh daddy qisya letak betul2 kat tepi katil kite sbb takut budak tecik yg tgh garu2 muke die sbb ngantuk tuh jatuh katil..
Demi kasihkan anak kene la daddy beralah..hehehehe..
Mommyyy!!!!!!..stop taking pictures!!!..me wanna sleep!!!..huwaaaaaaa!!!..-baiklah sayang..mommy put down the phone okayh-..haaaaaa, kan dh kene marah ngan anak..ahahahhahhaa..

10 comments:

  1. itu biasa kasih sayang seorang ayahkan..

    ReplyDelete
  2. sweetnya...adoi sya...cantik la fitted tu....mana beli tu..suke la..

    ReplyDelete
  3. Alololo.sweetnya daddy qisya ek..kehkeh

    ReplyDelete
  4. Naseb bilik besar, muat lg letak katil single hihihi.. Klu papazakwan selamat la dia tdo atas toto :P

    Demi qisya, daddy buat apa saja...
    Besar nnt jd anak solehah k! :)

    ReplyDelete
  5. akakpun nak kata besar gak biliknyer yerk... rumah akak memang tak lehler.. cantik jer cadartu.. semangat nak tidur... mestiler sayang anak.. dah tak sayangkan ibunyer lagi...

    ReplyDelete
  6. suka fitted tu.. cantik... :)

    ReplyDelete
  7. nampak sangat u yang pilih dua2 bedsheet nih kan kan hahahahahaha

    ReplyDelete
  8. mmg dah lasak ... hati2 takut jatuh. kite mmg tk pakai katil dah. takut jatuh. kite tidur tilam kat lantai. tu pon risau. sbb da dah boleh pusing 360... kalau letak dlm playpen selamat sikit. tp nk bf dia letak gak kat tilam :D

    ReplyDelete
  9. daddy sanggup berkorban apa shja harta mahupun nyawa.. :)

    ReplyDelete
  10. sweet... pengorbanan namanya tu.. hmm.. kite masih lg memasang angan2.. smoga angan2 tu cpt jd kenyataan.. aminnnn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...