Tuesday, February 11, 2014

:: Watchlater / Video Saver ::

Watchlater nie actually apps for iphone..utk android kite x sure ade ke x coz kite bukan android user..kite pun baru tau sebenarnye psl apps nie..itupun dr kakak kite..weekend lps la kite gie umah kakak kite kt salak selatan..ehhh ye ker??..rasenye..lupe pulak dh..hehehe..sbb kebetulan mok mok nk main futsal area sana so alang2 bwk la qisya gie jmp mak lang die..

Time nk maghrib tuh kite psg la surah al ruqyah kt youtube guna henpon..mmg selalu kalau kat umah kite pun mmg psg sentiasa..sbb qisya asyik mengamuk, menangis2 mcm nk terkeluar anak tekak..tersedu2 bagai..so bile psg surah al ruqyah, die senyap..tuh yg bile dh terbiasa, kat mana2 pun mmg kite psg..

So kakak kite tanye la mmg selalu psg ke..kite ckp aah then explain la kenapa..pastu die tanye abis tuh kalau xde wifi n xde network mcm mana..kalau xde mmg xpsg la..time tuh la die ckp ngan kite pasal apps watchlater nie..sbb die selalu download video mr bean utk bok..ehhh jgn xtau, anak buah kite tuh sgt taksub ngan mr bean..;))))))

So alang2 kite pun baru tau psl apps nie, kite nak share la..mana tau ade yg xtau gak mcm kite nie..hehehe..bile ngan 2nd phone nie kite mcm dh xberapa nak godek2 dh apps kat apps store..tah la..mcm malas..bile org bgtau, baru la terkedek2 nak search..huahuahua..
Nie la apps yg kite cite tuh..apps nie utk kite save video dr youtube..so kite boleh tgk video yg kite save tuh time xde wifi or network..kirenye kalau korang selalu bukak satu video nie, cth mcm kite la..selalu bukak surah al ruqyah tuh kan..bile dh save video tuh, bebile pun leh bukak..
Nmpk x yg sebelah apps zalora tuh..haaaaa, itu la apps nye..video saver..
Bile dh click kat video saver tuh akan kuar mcm kat atas nie..nnt select browse youtube..
Bile dh select, search la video ape yg korang nak..pastu kat belah bawah tuh nmpk x button "download" warna hijau..select button "download" tuh so nnt automatic akan download video yg korang dh select..
So bile dh select download, back balik gie kat home..mcm gambo kat atas nie..pastu kalau nak tgk video, select my videos..
Bile dh select, nnt akan kuar mcm kat atas nie..kalau tepi tuh ade tanda "arrow" tuh tgh dowload..kalau ade kuar tande ✔️ maknenye dh abis download..

Senangkan..gile best..u'olls try la..pasnie nak download lagu "kau kunci cintaku di dlm hatimu by kak ramlah ram" pulak la..hahahhahahaahhahahaa..

2 comments:

  1. hehehe..akk nak donload lagu hindi..ecewah

    ReplyDelete
  2. haaa..baru tauuuuu!balik ni terus nak download la...tq sb bagitau!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...