Monday, November 2, 2015

:: Gigih..Semata-mata ::

Last weekend ade Homedec kat KL Convex..mmg xpenah xpegi la homedec..walaupun xde nak carik barang umah sgt kan..tp kite gie sana semata-mata sebab nak beliiiii,
iniiiiiiiii....gigih gie sana berangkut tiga2 
anak buah kite semata-mata nak beli bende alah nie saje..
ehehehe..

Mmg setiap kali homedec la kite akan beli..kalau nak beli ikut rege asal mmg smp bile xkan beli...mahallllllllll gilossss...kalau homedec ade discount 50-70%..yg mcm kite beli tuh RM258++..rege asal RM900++..beza sesgt kan rege..kite suke sebab cadau die lembutttt sgt...sejukkkkk..

Kite amek yg corak2 pulak kali nie..selalu beli yg plain jer..itupun somi kite mcm hint2 suruh amek plain jugak..tp kite xnk..wakakakakaka..ye la, kemain byk cadau plain kat umah tuh..carik la yg corak2 munge2 pulak..hihihi..

7 comments:

  1. tkpernh bli cadar...sbb time kawin byk dpt cadar so dok ulang2 tukar gtu je la smp lusuh hehe...

    ReplyDelete
  2. Untungnya... sebab harga asal 900 tu Falsya
    Kalau kakak pun tak belilah cadar sampai nak dekat 1K
    Tapi kalau offer macam ini ok kan..

    ReplyDelete
  3. betul2.. nak beli ikut rege asal memang tak mampu eh.. akak pun suka pergi cuci mata kalau ada homedec ni.. biasa buat dekat Setia City Convention Centre yang dekat kat umah tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. wahh...nanti tayang ek...heheheheeeeee

    ReplyDelete
  5. mahalnya..mujur ada potongan harga tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...