Wednesday, May 4, 2016

:: Baru La Dapat ::

Bile dh ade anak nie kan, handbag yg bebyk tuh mmg tergantung je la..kalau nak pakai bile keluar jenjalan pun kene tgk handbag yg mcm mana nak pakai..and of course la spec handbag tuh kene la yg besau2..handbag yg kecik2 compartment nye, tergantung je la ko kat situ ontok2..pakai handbag yg kecik2 nie pun kalau ade occasion mcm gie wedding ke formal event ke..

Kite sebenarnye nak backpack dh lama sgt dh..zaman qisya lagi..tp bile carik xde yg berkenan..bile dh dpt yg berkenan kemain mahal lak tuh..tp xde la nak sgt sbb tuh la xberia mencarik..

Tapi bile ade anak 2 nie, mmg kite nak sgt backpack..susah la..mana nak galas handbag lg nak kejar anak lagi, nak dukung anak lg, nak mengelolakan anak lg..tali handbag asyik terjatuh2..stressssss...urghhhh!!!...boleh buat darah naik hokeyh..

Last week gie mitsui..saje nak shopping2..hehehe..jalan punye jalan, then kite masuk kedai esprit..dh la time tuh kite pakai baju esprit..staff kat sana mcm dh pandang2 dh..ingat kite sarung baju die terus pakai gamaknye..hahahaha..tp kite buat je muke tebal je..haks..nak tgk2 baju..sekali ternampak backpack..terus tinggalkan baju2 pegi kat backpack..terbekenan pulak satu backpack nie..sekali tgk rege 300hengget..adehhh..then ternmpk ade discount 30%..hati kite mmg dh berkenan dh ngan backpack tuh..tanye somi kite somi kite wat muke berkerut..

Arghhhh!!..dh jmp yg berkenan tp xapprove lak dh..but ya, knowing me, kalau dh nak satu bende tuh, kalau dh berkenan, mmg xde sape boleh halang..ecececehhh..kalau nak tuh maka nak la..last2, kite terus gie bayar..staff tuh punch rege, dari 300hengget dapat 150hengget..save duit aii..hikhikhik..
 nie la backpacknye..somi kite kate dh mcm beg nak gie sekolah..hahaha..puas hati kite..besau pun besau..boleh sumbat pampers 2beradik nie, wet tissue, toiletries dieorg, makanan, telekung kite..puas hati..
siap ade zip kat belakang..kirenye xyah nak susah2 bukak button depan..nak barang dlm tuh boleh bukak je zip utk amek barang dlm tuh..

Kite nak sgt beli backpack nie pun bukan utk kite tp more for anak2..senang nak letak segala mcm barang dieorg dlm tuh..anak dh 2 nie barang2 yg nak bawak bile keluar pun kene la double..ye dok?..

5 comments:

  1. heheh kan dah ada anak ni segala barangan anak dah termasuk dlm handbag. sampai pernah terbawak pegi opis

    ReplyDelete
  2. Murah la sbb klu xd disc mmg xbeli la klu ahkak...hahaha

    ReplyDelete
  3. singgah sini...
    cantik jugak....
    senang pun senang kan..
    boleh bawak travel jugak..

    ReplyDelete
  4. sue sekarang pon mmg guna back pack je kuar...senang...

    ReplyDelete
  5. Jangan letak purse dan handphone dalam backpack tau. Kawan akak kena seluk dan hilang purse sbb letak dlm backpack. Hati2 dan beringat ya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...