Friday, May 20, 2016

:: Chicken Parmigiana..Again ::

Why again???...sebab kite penah buat dulu..hehe..actually selalu je buat makanan2 gini..biasalah u'olls..somi aiii tuh diet..xnk makan nasik malam2..so kene la pikir idea nak masak ape selain dari nasik..

 juadah berbuka semalam..chicken pamigiana semata je..no salad, no coleslaw, no fries, no mashed potato no nothing..jadik la u'olls..makan sorang je..somi kite gie jumpa kawan die..

Kite makan xabis pun..sebab bile buka puasa tuh buat syarat minum air je..pastu sambung masak utk kite ngan masak utk qisya..by the time nak makan, dobot pulak ngamuk sebab puting die tertinggal kat umah nenek..plus ngan ngantuk lagi..tuh yg mengamuk tuh..terus kite xjadi nak makan..sudahnye dekat kul 9 baru dapat makan..tp kan sebelum makan, kat fb dh sempat dh tayang makanan kite..acanner tuh?..kihkihkih..bile kul 9 nak makan, mmg angin dh menguasai perut la kan..makan suku dh terasa nak muntah..cube lagi makan, xleh dh..dh ujung tekak dh..sudahnye terkeluar balik semua chicken parmigiana dlm sinki..selamattttttt sudah..smp situ je..nak sambung balik makan dh xlalu..hurmmm.. 

Kut la kalau ade sape2 nak try masak kan..

Click la kat link nie RESEPI CHICKEN PARMIGIANA..tp yg part sos tuh u'olls boleh pakai spaghetti sos prego instead of tomato puree..pun sodap jugak.. 

6 comments:

  1. Alahai...sian plak sampai masuk angin dh...

    ReplyDelete
  2. Sedapnya..sis buatla chicken divan..akk suka tau..nk buat..xbuat2 lagi..hhahaha

    ReplyDelete
  3. apa sedap ni sya.. dah la tgh lapo ni, haha!

    ReplyDelete
  4. simple tadi menyelerakan..yumyum...

    ReplyDelete
  5. Kesiannya sampai masuk angin perut ha..
    Klau jadi jiran konpem dah tolong abeskan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...