Wednesday, May 11, 2016

:: Jenis Manusia Yang xBoleh DiPercayai ::

Sape manusia tuh..kite la..ahahahahhaha..

Kite duk berzikir kat tinge laki kite nak carik drawer utk letak baju anak2 kat ikea..drawer dieorg ade dh tp kat  bilik atas..nie drawer utk letak kat hall bawah...yg biasa2 punye jadik la utk sementara je pun..sebab anak2 kite mandi, siap semua kat bawah..so nak turun naik tangga semata nak amek baju dieorg mcm leceh la sebenarnye..

So jumaat lepas, balik keje pas maghrib bergerak gie ikea..dobot mak kite jaga kejap..qisya mana??...tah la xtau mana qisya pegi..so bile anak2 dh xde, maka dating la kami laki bini berdua jer ke ikea..

Sampai sana, isi la perut dulu..lapau..lagipun dh lama xmakan meatball..sebelum nie malas nak makan sana sebab keramaian org..malas nak bersesak2..so dh alang2 xramai org, gie la makan sana..agaknye sebab separuh dh ke ikea cheras, tuh yg ikea kat mutiara dh xberapa nak sesak ngan manusia..
2 mulut je pun yg makan..tp amek dh macam 3 mulut yg makan..hehehe..

Asalnye nak beli satu barang je..tp biasalah kan kalau dh ke ikea, maunye nak rembat satu barang je..ade ke istilah beli satu barang kat ikea..hiksss...bukan ape u'olls...rugi beratur panjang2 semata2 beli satu barang je..kalau barang byk skit, xde la timbul rase perasaan bersalah and not worth it tuh...hahaha..sementara nak amek satu barang tuh, troli dh ade berbarang2 dh..ngeeee..

Bising somi kite..

"ape nak jadik sekali pegi ikea dh *00++ abis"

Ngeeeee...aiii mampu senyum jer..hehehe..nak beli drawernye xsmp seratus tp bile bayar beratus2..mmg kalau gie ikea xleh nak caya yg kite hanya akan amek satu barang jer..hehe..larikkkkkk...

7 comments:

  1. heheh kann actually pegi mana pun sama. walaupun pegi Tesco nak beli sos, tetiba penuh se troli. nampak itu nak, ini nak.

    btw meat ball tu muak kan -_- makan sikit dah takleh masuk

    ReplyDelete
  2. morning akk...
    nieyl pun sama jugak..kalau dok dlm ikea tu..
    berejam...penuh 1 bakul..
    hari tu ade gak pegi yg kat cheras tu...
    oklah besar jugak..

    ReplyDelete
  3. Tukang bayar ada ok bolehlah
    Kalau sendiri bayar manalah nak ambik bebanyak.

    ReplyDelete
  4. hahahah...haru!!!
    sedapnya tengok makanan2 tu semua..alahai..

    ReplyDelete
  5. amboi meriah meatball...apa brg lg yg dirembat..sila kasi up gmbr nk tgk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...