Monday, May 30, 2016

:: Risaunye Hati Seorang Ibu ::

Aduhaiiii risaunye lahai kite kat qisya..mak mana yg xrisau hati bile anak sakit kan..huwaaaaa..
Sian anak mommy demam..sabtu malam dh demam dh..tetibe je..xtau la jangkit kite ke jangkit ngan anak buah kite ke..tau2 je dh demam..

Malam qisya demam terus kite bg die makan ubat demam..alhamdulillah okayh skit..kebah sikit demamnye..esoknye hari ahad, demam balik..this time tinggi..39.1..sumpah kite risau..sebab kite panas dalam..tuh yg buat kite lagi lagi lagi risau..:(
Time nie la yg paling tinggi..39.1..paracetamol mmg kite bg every 4-5-6 hours..

Time nie mmg kite xleh nak buat ape..mmg kite ngan qisya je sentiasa..kite takut kite risau qisya kene fit lg mcm last time..sbb doctor kate if dh kene sekali, chances utk kene lagi is there..huwaaaa...sobssss..xnk dh..xnk dh ade kat situation tuh..rase mcm nak mati je..rase mcm xcukup nafas semua ade..

Kite jeram kepala die, celah2 ketiak die, belakang lutut die..mengamuk2 die xnk..nmpk kite pegang towel kemain menangis..lari ke daddy die..nak xnak kene nak kan jugak..
sian anak mommy nie..bile dh okayh sikit, kemain berborak..bile dh rancak terus kuau bahasa marikh die la..dh mcm ayam itik bercakap..hahaha.."mami, titita"..ye la nak..mommy layankan jer..

Get well soon baby tuek mommy...risau mommy la..;((((

12 comments:

  1. Musim Sekarang Ni Falsya..jangan jangkit adik baby dh la...

    ReplyDelete
  2. Get well soon sayang..! Jgn buat mumy awak risau tau :)

    ReplyDelete
  3. kesiannya dia...moga cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  4. musim demam..tisya last 2 weeks..smoga cpt baik qisya

    ReplyDelete
  5. Memang betul kalau panas kena jaga betul-betul jgn tinggal
    Moga cepat sembuhnya sayang..

    ReplyDelete
  6. alololo.. cian tengok dia.. Moga cepat sembuh ye Kakak.. ;)
    kalau akak, anak tak sihat, ibu yang risau lebih, apaknya rileks je.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. awakk..kalau panas lagi better terus ddk kat depan kaunter hospital! lantak la org cakap giler pun tapi kiter takut wak ! cepat sembuh nantu !

    ReplyDelete
  8. Memang riasu kalau anak demam panas ni. Get well soon sayang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...