Wednesday, May 11, 2016

:: Kesabaranku Diuji ::

Macam kene teruk sgt kan smp kesabaran diuji tuh..kalau dulu ye la, kejadian yg mmg menguji tahap kesabaran yg amat tinggi..tp biasalah sabar tuh hilang jugak..dh byk sgt kene smp sabar tuh hilang dh..meletup jugak akhirnya..tuh dulu la..skang nie dh senyap dh..insaf dh gamaknye..tp xtau la belakang2 mcm mana kan..sbb org mcm tuh berani ngutuk belakang je xberani depan..muahahahaha...

Sabar kite diuji malam td..dak dobot mengamuk smp ke pagi..xtau ape xkene..segala2 dh check dh..segala2 dh tukar dh..tp ttp gak ngamuk..mata pejam..haishhh..ngan qisya lagi duk "bibabibabibaaaaa" smp jari menguit2 tinge adik die.lagi la mengamuk kawan tuh..hahahaha..gerammmm jer..suruh tido.."tanak" jawabnye..nyanyi la ape la..pastu ngedeng2 kat kite..ngan si dobot tuh ngamuk, yg si qisya pun sama naik ngamuk jugak sebab xdpt pegang lengan kite, ngan kite ngantuk yg smp tahap nak naik migrain..hacooo kadawale..mmg bersabar tahappppp dewa smp ketap2 gigi menahan nak jerit kat qisya..alhamdulillah boleh tahan geram/marah tuh...amazing haaaa..falsya kut..kepala hangin kinda person boleh tahan diri untuk bersabar..hahahaha..daddy sedap dengkur..jeles betul..
nie haaaa dak dobot yg dera mommy malam semalam..

Sampai ke pagi dobot dera mommy ye...sian anak mommy..ape la yg xkene semalam tuh ye..malam nie jgn dera mommy lagi okayh..dh mcm zombie dh mommy nie..
mata tuh dh mcm panda dh...xpe laaa..
i'm treasuring my precious moments with my children..
kang dh besau dh memasing rindu pulak kan..
bile muke xde secalit makeup maka lg terserlahlah muke mengantuk, muke sembab itu..hehe..

Ehh ehhh, shawl tuh by @petite_diahoshin..hehehe..owh haaaa, makcik tuh nak kuarkan design baru..santek2..belum lagi la but coming soon..hehehe..

8 comments:

  1. Sama2 kita para ibu bersabar saat mcm ni..:)..

    ReplyDelete
  2. nanti diaorang besar rindu la saat2 macam ni..heheh

    ReplyDelete
  3. ehhehe dia nak bermanja tu . tapi masa muda remaja dulu berjaga tak tidur pun takde hal. bila dah ada anak ni rasa berharga sangat waktu tidur

    ReplyDelete
  4. Xpe...xmakeup pun still sweet n comel

    ReplyDelete
  5. nape dobot mengamuk sgt tuh... cian...

    ReplyDelete
  6. Nak pulak time dia tengah meragam tu time tu lah kita tengah ada keje urgent.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Awak napa dobit. Sian mommy. Tapi mommy awak tak mekap pon cantik ☺☺

    ReplyDelete
  8. alahai sian mommy ;)
    kan.. kejap je manti dh besar mak mak pulak rindu. hiks..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...