Thursday, May 12, 2016

:: He's Mine ::

Of course la his mine..mine until jannah..wahhhhh gitu..hikssss..ye laaaaaa, kalau anak nie mmg xkan terpisah smp la kite mati...betul x?..mmg smp bile2 akan jadi milik kite..apaknye???..as of now he's mine..hopefully will be mine until jannah also..amin..
 nie kalau buat lauk nie, setahun boleh kenyang..hahahaha..geram la mommy..
 tuh kenapa tuh..
alololololo...dobot mommy nieeeeee...baju tuh dari zaman kakak..hehehe..

Mittens tuh dh xpakai dh skang..kalau pakai pun pakai sebab muke die dh abis calar balar kene gores dan menang..hahahaha....

Gambau kakak xbyk dh skang sebab kakak bizi sokmo...xde kat umah..kuar ngan nenek atok la, kuar ngan mama ayah (kak long and abg ipar kite) la..sebab tuh xbyk gambau kakak..hehe..

14 comments:

  1. alalala...tomey nyer dia...
    bambam tau..

    ReplyDelete
  2. Comel dobot u nih tau sis..
    Ahkak pun geram tgk..bolat

    ReplyDelete
  3. Takpelah.. bagi chance dekat adik interprem dalam blog mommmynya pulak.. ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe I pun selalu rasa nak gigit kunyah anak I. geram tengok peha dorang. :D

    ReplyDelete
  5. Nasib baik dobot jauh. kalau dekat, habes la kena picit-picit ke, lambung ke apa..

    ReplyDelete
  6. Geramnya tengok budak dobot ni..
    Rasa nak gigit jer peha dia tu :)

    ReplyDelete
  7. anyooooooooo time yg macam ni lahhhhh wajib digomol sampai nangis..kekeke..

    ReplyDelete
  8. Betul-betul gebuslah:)
    Siapa tak geram tengok kalau dgn peha dan tangan mantop macam tu
    Senyum dia aduhai...

    ReplyDelete
  9. Dobot...tomeinya awak. Samalah macam harraz, pakai mittens klo x sempat potong kuku. Klo kuku pendek memang tak pakai pon.

    ReplyDelete
  10. dobot suke yer mummy ambik gambar...hehe

    ReplyDelete
  11. adik baby menguasai entry mommy plak skrg. hiks :)

    ReplyDelete
  12. alahai..tomeynya.. geram tgk pipi tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...