Friday, May 6, 2016

:: Pernah Menangis Gara2 Ini ::

Gara2 ape???..jap nyeah..jap tau..jap je..nak carik gambau jap..
Haaaaa ini la dulu penah jadik punca kite nangis sentap ngan somi kite..arghhhh!!..sedapnye bubur nasik berlauk..mmg feveret kite..feveret sgt..tp xpenah buat kat umah kite sbb somi kite xsuke bubur nasik..mulut geli2 katenye..

Time ngandung kite tingin sgt nak makan..kite suke makan bubur nasi berlauk nie kat kedai kak mah kat kg baru..mmg situ la tempatnye kalau kite nak makannye pun..bile ajak somi kite mcm2 alasan die bagi..jammed la ape la..xpe la kite diamkan lg..pastu die cite2 la yg die gie kg baru makan lontong ngan dak2 section die sbb dieorg teringin nak makan lontong..terus kite mcm what?????..haaaa mulalah kite nak membebel nak marah time tuh..kite xmarah pasal die gie makan ngan dak2 section die..xkisah pun..lgpun kite dh kenal dh semua..penah jmp..so tau memasing mcm mana..

Yg kite marah sbb kenapa bile kite ajak kemain byk nau alasan..sekali somi kite ngaku kate die xsuke sbb nnt die kate kene makan bubur nasik jugak so that's why die bg byk alasan..padahal boleh je die makan makanan lain kat situ..bukannye xde..menangis kite time tuh..sedih gile..dh tuh tgh pregnant kan hati tisu lg jd tisu la..lepas tuh kite bengang, kite gie makan bawak qisya tinggal somi kite..lepas dr kes tuh, everytime kite ajak, dh xde alasan dh..takut aiii ungkit lettew..wahahhahahahaa..
Ya Allah sedapnyeeeeeee combination lauk bubuk nasik nie..tetibe tingin pulak..kite berulang makan 3-4kali tau..sedapnyeeee..

Okayh dh itu jer..kite tgh frust tahap muncung sedepa nie..

3 comments:

  1. hahah..first baca mcm lawak pastu alahai kesiannya sampai ati en somi buat mcm tu..hah kan da kena tinggal..btw kak sy pun penggemar tegar bubur nasi, bila tgk gambar tu fuh sedap giler...

    ReplyDelete
  2. Falsya..kenapa ko kejam sangat dik oiii...akak dah teringin plak dah ni....

    ReplyDelete
  3. hehe kt kg baru mmg famous kan dengan bubur nasi ni. husband I suka makan kat Suraya ke apa namanya entah. I pulak tak suka -_- sebab I dibesarkan dengan makan bubur nasi letak kicap/ ikan bilik/ plain je and hanya dimakan time demam. jadi bila nak makan sesaja siap letak lauk memang takleh terima. so bila husband makan, kita minum air je lah T_T

    time mengandung cepat sentap kan. I pun selalu terasa. I teringin makan kat Danau taknak bawak , jauh katanya. tapi tang dia teringin cendol sampai shah alam nunn T_T

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...