Thursday, May 19, 2016

:: Gigit Jari Pada Awalnya ::

Sian anak dara kite yg sorang tuh..weekend lepas kiteorg gie umah kakak kite kat desa petaling tuh..saje je nak bg qisya mandi pool..bile nak kuar tuh dh ujan lebat dh kat sri gombak..tp pegi tetap pegi la kan..half way kat duke highway dh stop ujan..ade la kut rezeki qisya nak mandi..smp umah kakak kite kat desa petaling tuh, dh gelap dh..alamakkkkk, nak naik lif, dh start ujan lebat...

Tunggu punye tunggu, ujan dh berenti..pakaikan qisya baju swimming die segala bagai...siap ngan life jacket ko..hahaha..bile somi kite pun dh tukar baju mandi semua, turun la dua beranak tuh nak gie pool sekali ngan abg ipo kite..xlama pastu, dieorg naik balik kate ujan renyai..kihkihkih..

Ape lagi, menangis la si semek tuh...sian die..menangisssss je die..bg makan biskut pun nangis..makan biskut smbl nangis..kelakar bile tgk qisya time tuh..
 sian anak mommy nie..maunye xnangis..dh siap ber-life-jacket bagai..org tuh dh excited dh..sekaliiiiii, hujannn..kihkihkih..
 alolololo siannye iye..
 time nie pandang daddy mcm mintak simpati..hehehe..

Send gambau qisya tuh kat group family kite..nenek dh bersuara la kan.."gie la bawak mandi kejap..sian qisya"..kihkihkih..

Xlama pastu ujan dh benti..bawak la kejap..dpt mandi kejap pun jadikla..lepaskan hajat kat hati qisya tuh..
 mula2 mandi kat tmpt budak2..
pastu tukar kat tmpt yg dlm..ye la, pakai life jacket tp mandi kat tmpt yg air paras lutut..baik xyah pakai..hihihi..tuh yg daddy bawak masuk jugak pool besau..kite suke bawka qisya mandi pool kat umah kakak kite sbb pool besau pastu org xberapa nak ramai sgt..

Tapi ade few months je la lagi qisya boleh mandi pool kat umah kakak kite sebab xlama lagi dieorg nak pindah umah dh..umah dh siap..umah landed so dh sah2 xde swimming pool..;(..

7 comments:

  1. alolololo...cian si semek ye.....

    ReplyDelete
  2. kikikikikik..kakak semek kawan dgn adik mok lahhhhh kalau tak dpt canni la pangaiii..kekekeke..

    ReplyDelete
  3. Itulah nampak nenek tak sampai hati tengok cucu menangis
    Nasib baik dpt jugalah merasa taklah terkilan sangat.

    ReplyDelete
  4. nanges mintak kesian mcm mana pon tetap gak comell..hihiii

    ReplyDelete
  5. wow cerianya kalau ingin tahu tentang cara membuat website gratis yukk disini saja.. terimakasih..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...