Tuesday, May 24, 2016

:: Ustazah/Lebai Seksi ::

Bukan ustazah/lebai yg bebetul..haiyoooo..jangan jangan pikir gitu kayh (sendiri yg buat tajuk kontroversi lg ckp ngan org jangan pikir lain)..kihkihkih..
Nie la ustazah/lebai yg seksi tuh..xtau nak panggil ustazah ke lebai..kalau pompuan ustazah la kan..tp kalau berkopiah ditindih ngan songkok tuh nak panggil ape tuh..ahahaha..

Mcm2 peel die skang nie..geli betul hati nengoknye..abis kopiah ngan songkok atok dikerjakan oleh semek nie..
Geramnye lahai mommy ngan badan tuh..pejal padat..gigit pun sodap..
Nak balik suruh tinggalkan kopiah atok kemain "nanak" je jawabnye..mmg smp ke rumah die pakai..
Tgk la tuh..adoiiiiii..oven gloves tuh die amek kat dapur..asalnye kite pakai gloves tuh sbb nak amek food yg kite panaskan dlm microwave.."mami, nak nak"..haihhh, terpaksa la bg..
Terror x mek masak..terus jadik sekut u'olls..siap perisa mangga lagi..ko mampu???..haahhahaa..
Dah mandi tp kopiah tetap xtinggal hokeyh..ikut la kakak nak buat ape pun..

Umah kite selerak sesaje skang nie..abis berterabur dgn toys die..malam nak tido baru kite paksa die kemas toys die..sebab kalau suruh kemas awal2, xsmp 5 minit dh berterabur balik..hurmmm, itu belum adik die besau lg..mmg nnt satu bilik kat atas umah tuh kite nak buat bilik utk dieorg main..haaaa main la dalam tuh..nak selerak ker nak tunggang terbalik ke, lantak kat situ..hehehe..

10 comments:

  1. mcm2 ragam qisya sejak dpt adik boy nih... hahaaa

    ReplyDelete
  2. Janji sihat dan tidak membahayakan biar ajelah Falsya
    Tidak kacau adik tu dah terbaik dah..

    ReplyDelete
  3. hehehe...comel sangat tauuuuuuuuuuuu!!

    ReplyDelete
  4. Kopiah pon bleh lah mek. Tetap comel ☺☺

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...